Violetuks parašė:
Tos kurios yra 5ar 6sav pagal paskutines mm. Pas gine buvot, ar mate kazka? Ar yra jum tepliojimas?
Paskutines mėnesinės buvo sausio 4 vakar bivau pas ginekologe, ske, kad 5 savaitės ir 2 dienos ir kad širdute jau plaka 😊
Violetuks parašė:
Tos kurios yra 5ar 6sav pagal paskutines mm. Pas gine buvot, ar mate kazka? Ar yra jum tepliojimas?
Paskutines mėnesinės buvo sausio 4 vakar bivau pas ginekologe, ske, kad 5 savaitės ir 2 dienos ir kad širdute jau plaka 😊
Niuse parašė:
As ryt einu paskutines buvo sausio 9, tai dabar pradėjau abejot, kad matys kazka 🙄🙄
Justina__ parašė:
Kietėja viduriai 🙈 gal kuriu ne primas nėštumas žino kaip kovoti? 🤔
Skaidulas pagerkit,labai gerai padeda. Kas rytą atsikėlus jas užpilti šiltu vandeniu,išgert ir užgert vandeniu
padeda. Tie patys ir lepicol tinka
nors galima ir pigesnių paieškot
nes jokios slyvos ir t.t.man niekad nepadėjo
Sarune27 parašė:
Visos tik eina pažiūrėt, o man tik kovo 10o mm buvo gruodžio 25
Aha, tai jau tikrai
visos keliauja,taip fainai,man irgi tik 26d į pasimatymą,taip laukiu
L_Lesnik parašė:
Skaidulas pagerkit,labai gerai padeda. Kas rytą atsikėlus jas užpilti šiltu vandeniu,išgert ir užgert vandeniupadeda. Tie patys ir lepicol tinka
nors galima ir…
Mano poliklinikoj talonus dalins tik 17 tai ir taip bus jauciu kovo gale, noriu paziuret ar viskas gerai 🙈
purle parašė:
Oi žinokit aš per tiek metų jau N testų pridarius, manau šimtaisir savijautą puikiai žinau pastojus
Tikrai esu garantuota, kad kimba/kibo. Šį kart kraujo nes…
Nuoširdžiai linkiu, kad rysketu ir galėtumėte jau buti "pilnateise" spalinuku grupes nare.
Sarune27 parašė:
Privačiai neturite galimybes nuvykti?
as ejau anksciau, nes norėjau įsitikinti ar nestumas vietoje, ar viskas gerai, tai buvau pradziai uzsirasius privačiai, bet kadangi poliklinikoj greit priėmė, tai privaciai jau nebeejau
jenter parašė:
Sveikos, turiu nuojauta kad prisijungsiu prie jūsųMemes vėluoja 2d. Seilėtekis padidėjęs,viduriai kietėja lb,kartais papykina ir krūtinė jautri
ryt…
Linkiu, kad nuojauta pasiteisintu
Emutea parašė:
Nuoširdžiai linkiu, kad rysketu ir galėtumėte jau buti "pilnateise" spalinuku grupes nare.![]()
![]()
Ai nenoriu be reikalo tampytis juk gripai siaučia
pasidarysiu hcg tyrima ramybei ir užteks
Sarune27 parašė:
man 17 kovo. jeigu cia viskas gerai uzkibe..
ne tau vienai ilgai laukt
15 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai