2022.08.22 13:39 (prieš 3 m.)
Goosey parašė:
Vakar kaip tik su vyru dėl šito pykomės. Visa literatūra skelbia, kad jei vaikas nori valgyti tai pavalgys, bet mano panai irgi būna kad 10 patiekalų pagamini ir t…
Musiskis biski buvo isnaglejes su skanestais - jei mato, kad traukiu kukuruza, rekia, jog duociau sausaini. Padejo skanestu nebedavimas apskritai 😀 Bet pagrindini maista musiskis valgo noriai. Pusryciams gali sukapoti dvieju kiausiniu kiausiniene, uzkast kukuruzu ir lipdamas is kedutes dar paims agurka grauzti. Kartais net gasdina toks apetitas, nes per diena jis suvalgo daugiau uz mane 😳 1 m 3 men sveria 11.1kg.
Bet tikrai buna, jog pusvalandi rekia, kad alkanas, o pradejus maitinti rekia, kad kazko kito nori. Neretai paaiskeja, kad jis tiesiog reikalauja kokio zaislo, nes ji padavus ramiai valgo. Buna, kad nuo pirmu kasniu kazko neima (varske ne itin megiama). Tai as tuomet daugiau leidziu paciam pasiterlinti, bandyti savarankiskai paimti. Kita syki, jei nevalgydavo pietu, tai tikrai patraukdavau maista ir paduodavau po miego. Yra ir be vakarienes miegoti ejes, nes tiesiog prarekavo ir burnon ne kasnio neeme. Bet man kazkaip atrodo, geriau neversti valgyti, negu per prievarta bandyti sumaitinti.