Kocia parašė:
O ka jum su adata išpranašavo? 😁😁
Taigi berniuka 🤪 va ir tikiek 😀
Kocia parašė:
O ka jum su adata išpranašavo? 😁😁
Skaja77 parašė:
Nu gal dar netyčia pakeis lytį, iš mergaičių į berniukus dažnai pakeicia🤣🤣🤣
Kocia parašė:
Nu gal dar netyčia pakeis lytį, iš mergaičių į berniukus dažnai pakeicia🤣🤣🤣
Kuria prasme pakeis?! 🙈😂😂😂
Na tuomet bus gėlėtas ir pompastiskas berniukas 😀😀.
P.S aš jau tiek kartu ligoninėj buvau ,is jų pora kartu patvirtino ,kad mergaite ;)
Dėl vardų, tai aš labiau linkusi prie paprastesnių dažniau girdimu vardų, pradžiai buvo labai užkibęs vardas Arijus, dar net ultragarsas nerodė, bet jau žinojau - bus berniukas 😁 pries kelias savaites bekartojant šį vardą mintyse pradėjau labai abejoti, tad pradėjau ieškoti kito vardo, buvau radusi Gabrijus 🤔 bet aš nesijaučiu lyg galėčiau taip vaiką vadinti, kažkaip tikiu, kad kai vadini retesniu vardu tai ir nežinia ką tas vardas duos vaikui, nes kiekvienas vardas suteikia tam tikrą savybę/es tai kažkaip ir nepasiryžtu aš tai nezinomybei. Plius daug laiko jau patinka vienas vardas, vyrui irgi patinka, bet esmė tame, kad pazystami (nelabai bendraujam, bet kaimynai) pavadinę berniuką tuo vardu, tai ir dvejojam, nesinori but atkartotojais, nes vis vien kartais šiek tiek pabendraujam.... Na žodžiu pasimetę mes 😂 o vardas dėl kurio pasimetę yra Gabrielius ❤️
Skaja77 parašė:
Kuria prasme pakeis?! 🙈😂😂😂
Na tuomet bus gėlėtas ir pompastiskas berniukas 😀😀.
Man irgi 5 skirtingi daktarai tvirtino kad berniukas jau nuo12ktos sav🤣🤣
Kocia parašė:
Man irgi 5 skirtingi daktarai tvirtino kad berniukas jau nuo12ktos sav🤣🤣
Tai visgi mergaite bus 😮🙂 ???
Minimalistė parašė:
Dėl vardų, tai aš labiau linkusi prie paprastesnių dažniau girdimu vardų, pradžiai buvo labai užkibęs vardas Arijus, dar net ultragarsas nerodė, bet jau žinojau - b…
Žinokit, mano sūnus Arėjus. Vardas retas, dažnai kas pavadina Arijum. Mano sūnus atsinešė ir charakterį tvirtą pagal vardo reikšmę. ❤️ Nei kiek nesigailiu dėl reto vardo. Patarčiau nebijoti retumo 😇
Skaja77 parašė:
Tai visgi mergaite bus 😮🙂 ???
Nea🤣 jau senai eko nebuvau tai tikiuosi berniukas ir bus🤣🤣
JonVytė parašė:
o kaip jūs miegate naktimis?
man labai nepatogu pasidarė, sunku apsiversti, apsiverčiu, vėl nepatogu, skauda kl…
Miegu neblogai, bet pradejau knarkt, ko gyvenime nebuvo. Vyras jau juokiasi, kad eis miegot i kita kambari. O siaip dustu guledama, nors guliu ant sonu. Apsiverst sunku. Po pilvu dedu pagalvele, tai buna patogiau, kai prilaikomas pilvas.
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai