Nayra parašė:
Na pirmūnės prisiduokit, kaip ruošiat vaikeliams mėsytę😄 Verdat, garinat, bendrai su daržovėm ar atskirai? Kokiu santykiu maišot?
Garinu su daržovėmis, mėsos dedu 10 -15%. Labai skaniai suvalgo.
Nayra parašė:
Na pirmūnės prisiduokit, kaip ruošiat vaikeliams mėsytę😄 Verdat, garinat, bendrai su daržovėm ar atskirai? Kokiu santykiu maišot?
Garinu su daržovėmis, mėsos dedu 10 -15%. Labai skaniai suvalgo.
Solde parašė:
Sveikos, gal kas numano kodel staiga pkito miegas, sunku uzmigdyt tiek nakties tiek dienos metu, visada nori but ant ranku, nei kiek nepabuna viena, miego regresas …
Pas mane tas pats, 15 min max pamiega ir vėl papkio arba ant rankų. taip ir nešioju ant vienos rankos pasikabinus😅
Red_Flower parašė:
Mesytes dar neduodu, galvoju duoti kai sueis 6 menesiukai. Manau jog virsiu arba garinsiu ziuresiu jau kaip iseis 🤷🏻♀️ Viena recepta jau issisaugojau koses su mesy…
Nayra parašė:
Aš irgi laukiu 6 mėn., bet noriu pasiruošt. Vaikumityba.lt labai jau mandrą paruosimą pateikia, nežinau, ar to reikia😏 Bandysiu triušienos ieškot. Pažįstami dirba V…
SferaSan parašė:
Aš tai visko ieškau per fcb grupes, čia Alytuj pas mus visko yra, tik paieškot reikia. Parašau skelbimą ir patys prisiduoda kas ką augina 😁 dar ir į namus atveža. M…
Jei iš Alytaus esat tai aš Udrijoj kalakutienos pirkau.
linspi parašė:
Jei iš Alytaus esat tai aš Udrijoj kalakutienos pirkau.
Žinau tą moterį, gera skani mėsytė pas ją kalakutienos. Jinai lyg turguje daržovėm prekiauja dar 🙂
Solde parašė:
Sveikos, gal kas numano kodel staiga pkito miegas, sunku uzmigdyt tiek nakties tiek dienos metu, visada nori but ant ranku, nei kiek nepabuna viena, miego regresas …
Gal dantys dygsta?
Nayra parašė:
Jūs verdat kruopas ir paskui pertrinat?
Bandžiau pradžioje avižinius dribsnius 1 min virti ir dar trinti, bet kažkokia pliurza visai gaunasi, o mišinio įdėjus išvis vandeniu akyse pavirsta 🤔šiaip tie nordic 1 min dribsniai ir taip suverda, neužilgo jau galės netrintus ragauti. Pradėjom nuo Mamuko avižinių kruopyčių, toliau bandysim Mamuko grikius. Čia pradžiai kol dar pratinamės pereinam prie naujų tekstūrų, paskui virsiu paprastas kruopas, dribsnius, jei reiks pasmulkinsiu blenderiu 🙂 su mažąja taip dariau, o dičkė iki metų mišiniu gyva buvo, nevalgiukė, primaitinimo patirties kaip ir nėra, ką išvirdavau tą išmesdavau, sunku, kai vaikas nevalgo, tai dabar laikau "čiūrus" kad ir sūnus toliau išsižiojęs lauktų šaukšto 😄
Solde parašė:
Pas mus tas pats savaite iki šešiu mėnesiu. Toks siaubas su tuo miegu ilgiau migdau nei jis miega. Niekaip neužmiega tik supant ant ranku.... Jau ir nugara skauda nuo tokio migdymo 🤯🤯 Ir naktimis prabunda turi pasupti kad vėl užmigtu kažkoks košmaras. Ir šiaip ištisai zirzia kai prabunda ir baigia tik užmigus nakti. Jau visa galva išužta nuo to zyzimo ir viskas padaryta ir sotus ir sausas ir linksminu ir žaidžiu bet viskas negerai o net nebešneku jeigu išeinu kažkur iškart kakarynė paleista. Norėjom i Turkija varyti bet man baisu su tokiu vaiku važiuoti kažkur nenori nei vežime sedėti nei ka taip sunku 😕😕😕 Jau net i parduotuve man su juo baisu eiti nes kai prades rekti tai nusišaut belieka nžn siaibingas charakteris mano vaiko užjaučiu jau dabar busima žmona jeigu nepasitasys 😂😂😂
Red_Flower parašė:
Mesytes dar neduodu, galvoju duoti kai sueis 6 menesiukai. Manau jog virsiu arba garinsiu ziuresiu jau kaip iseis 🤷🏻♀️ Viena recepta jau issisaugojau koses su mesy…
Kai jau reikės triušienos, parašyk man a.ž., duosiu kontaktus, kas pardavinėja mūsų rajone 🙂
niduliuke parašė:
Bandžiau pradžioje avižinius dribsnius 1 min virti ir dar trinti, bet kažkokia pliurza visai gaunasi, o mišinio įdėjus išvis vandeniu akyse pavirsta 🤔šiaip tie nord…
Supratau, aš perku košes gatavas, na mišinius tuos miltelinius, nes kiek bandžiau pati, tai visai š gaunasi😄
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai