AgBn parašė:
Mamos, ka darot su pilvo oda? Zinau, kad nedaug laiko praejo, bet nemalonu ziuret i odos pertekliu.. 😐
Iškaikau įtemptą - maisto prikemšu. Na čia aišku juodas juokelis😄
AgBn parašė:
Mamos, ka darot su pilvo oda? Zinau, kad nedaug laiko praejo, bet nemalonu ziuret i odos pertekliu.. 😐
Nayra parašė:
Gerulė
zirniszalias parašė:
Gerulė![]()
Na pradedu mažiau valgyt, kokių tik grikių plikytų dieną ar dvi, bet tada ta oda🤯 Na tai net nežinau, kas blogiau. Plius man laparoskopija daryta du kartus, tos skylutės, randeliai, maži, bet kažkaip dar labiau glemba per tas vietas. Kaip kokia slyva džiovinta. Aišku, reikia sporto, stiprint raumenis ir oda palaipsniui koreguosis, bet tam reikia laiko, jėgų ir noro
Nayra parašė:
Na pirmūnės prisiduokit, kaip ruošiat vaikeliams mėsytę😄 Verdat, garinat, bendrai su daržovėm ar atskirai? Kokiu santykiu maišot?
Mesytes dar neduodu, galvoju duoti kai sueis 6 menesiukai. Manau jog virsiu arba garinsiu ziuresiu jau kaip iseis 🤷🏻♀️ Viena recepta jau issisaugojau koses su mesyte 😃 manau pradesiu nuo vistienos, nes tokios kaip triusienos negausiu is niekur..
Red_Flower parašė:
Mesytes dar neduodu, galvoju duoti kai sueis 6 menesiukai. Manau jog virsiu arba garinsiu ziuresiu jau kaip iseis 🤷🏻♀️ Viena recepta jau issisaugojau koses su mesy…
Aš irgi laukiu 6 mėn., bet noriu pasiruošt. Vaikumityba.lt labai jau mandrą paruosimą pateikia, nežinau, ar to reikia😏 Bandysiu triušienos ieškot. Pažįstami dirba Vilniaus paukštyne, tai... patys aišku valgom, bet vyras sakė, norėtų vištienos neduoti kuo ilgiau. Aišku, jei naminė, tai super tada.
Toma... parašė:
Sveikos gal kurios naudojat inhaliatoriu ? Butu idomu koki geriau pirkti![]()
Nenusimanau aš apie juos visai nieko, net gyvai mačiusi nesu😄 Bet draugė sakė geri Omron (ar kažkaip panašiai) ir kad būtų tyliai veikiantis.
Aš tai visko ieškau per fcb grupes, čia Alytuj pas mus visko yra, tik paieškot reikia. Parašau skelbimą ir patys prisiduoda kas ką augina 😁 dar ir į namus atveža. Manau ir kituose miestuose ir miesteliuose tokių yra 😉 su užsieniu jau manau sunkiau, bet įmanoma 🙄🙂 triušienos būna Lidle dažnai
AgBn parašė:
Tarybinė(mokyklinė) mankšta padeda visam kūnui 😉 po gimdymo pirkau džinsus nes neturėjau kuom apsirengt, dabar jau ir tie krenta, nei diržas nepadeda 😂
16 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai