Sveikos. Mes šiandien matavomės tai 3men+1 d ugis 62,5cm(+3.5) ir 6.25kg (+0.7kg). Gavom skiepa tai sis toks nemaloniausias, piktas vaikas😔
Galvyte tvirtai laiko nuo mazdaug 2.5men..
Visiems ir visoms sirguliuojantiems sveikatos 💐
Lele111 parašė:
Na man tai labai keista, kad anksčiau taip nebuvo. Atrodo jis vis bando užmigt ir toks jausmas, kad kažkas neleistų iškarto kažkoks instinktas kelt rankas, tada jis…
Maniškis taip nuo gimimo miega pakeltom rankom ir vis jom makaluoja.
O tai jūsų vaikas suvystytas miega, kad nematėt to anksčiau?
Beezy parašė:
Anksčiau niekada taip nebuvo. Bet va šiandien naktį pusę 11 baigėm valgyti ir guldžiau miegoti ant šono iš miegojo iki 5h ryto. Tiek anksčiau iš miegodavo ant nugaros gulint, tai nzn ar jam čia poza nebepatinka, įdomiai 😀 🙉
Beezy parašė:
Anksčiau niekada taip nebuvo. Bet va šiandien naktį pusę 11 baigėm valgyti ir guldžiau miegoti ant šono iš miegojo iki 5h ryto. Tiek anksčiau iš miegodavo ant nugaros gulint, tai nzn ar jam čia poza nebepatinka, įdomiai 😀 🙉
Beezy parašė:
Maniskis miega minimum viena ranka i virsu..dazniausiai abi 😁 bet taip pat miega ir mano vyras ir du vyresneliai 😂 tai neduokdie bandyciau vystyti..
MandMs parašė:
Maniskis miega minimum viena ranka i virsu..dazniausiai abi 😁 bet taip pat miega ir mano vyras ir du vyresneliai 😂 tai neduokdie bandyciau vystyti..
Aš ir pati taip miegu 😀 kažkada pagavau save, kad man labai patogu miegoti kai dešinė ranka virš galvos. Iš kart atsijungiu.
O tada vieną dieną savo vaikystės nuotraukose pamačiau, kad tai įprotis nuo pat pat mažens 😀
Katažyna95 parašė:
Del ko gali buti toks raudonas zandukas ?
Valgome pm ta pati jau 3 menesi
Koks burbuliukas😍😍😍 gal nuo seilių?
4 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai