sirsulyte parašė:
Man tikslas kiekvieną dieną nutrepsėt 12 tūkst. Žingsnių. Ir vaikas pamiega grynam lauke ir mamai figūra dailėja
O wow! Stipru! Aišku abiem gerai. Man irgi gerai išjudėt bet vistiek kartais patingiu
sirsulyte parašė:
Man tikslas kiekvieną dieną nutrepsėt 12 tūkst. Žingsnių. Ir vaikas pamiega grynam lauke ir mamai figūra dailėja
O wow! Stipru! Aišku abiem gerai. Man irgi gerai išjudėt bet vistiek kartais patingiu
lguc parašė:
Mano nekenčiamiausia dienos dalis - ruoštis į lauką ir grįžti iš lauko. Nuoširdžiai nekenčiu :)) Dažnai išeinam apsibliovę ir susipykę. Būnu prakaituota kaip po ger…
Taip, kantrybės ir pasirengimo ši veikla daug pareikalauja 😅
Bet aš taip pat labai mėgstu sukti kilometrus. Jei maniškė dar lauke miegotų, tai turbūt kiekvieną pavakarį varyčiau vaikščiot ☺️
ci0brelis parašė:
As irgi jau galvoju, kad ateina dantys 🤦♀️ Labai jau kisa viska sau. Guldomes 20, uzmiega, dazniausiai apie 21 val. Bet nu kosmaras :((
O nebandėt valandą vėliau migdyti? Nežinau ar sutapimas, ar nurimo dantys, bet pradėjus migdyti apie 21.30-22 val. ji man jau trečia naktis atsikelia tik apie 2 ir 6 val. Kaip eidavom miegoti 20-21 val. tai kas valandą, kas dvi keldavosi iki paryčių. Pabandykit. Gal tas kažkoks vidinis laikrodukas biški persisuks ☺️
Krissti1 parašė:
Taip, kantrybės ir pasirengimo ši veikla daug pareikalauja 😅
Ta pati su vyru siandien apkalbejom. Egzorcizmas ir migdant prasidejo 🤦♀️😂 lipa per galvas, ropoja lovoj ir panasiai... bandysim velinti, gal pavyks kas !
Krissti1 parašė:
Kurių vaikučiai jau stovi, pasidalinkite, ką aunat ant kojyčių einant į lauką? 🤔
Kolkas su Gucio batukais ir kasmyrinemis/merino vilnos kojinemis. Bet jau irgi dairomes kazko siltesnio
ci0brelis parašė:
Ta pati su vyru siandien apkalbejom. Egzorcizmas ir migdant prasidejo 🤦♀️😂 lipa per galvas, ropoja lovoj ir panasiai... bandysim velinti, gal pavyks kas !
…
mes bandėm vėlinti, niekas nepasikeitė
Mano kadangi miega tik stumiam vežime, tai per šiuos 8 mėnesius nuėjau daugiau km negu per visą gyvenimą. Per pirmus du mėnesius numečiau visus priaugtus 15kg. Einu ir per lietų, turiu spec. lietaus drabužius ir per audras
Bet mes su vyru ir prieš vaiką daug vaikščiojome, tai niekas per daug nepasikeitė. Dabar išeinam 2 kartus per dieną, o kažkada buvo 5 🤦🏻♀️
Sveikos mamytės, mano draugė turi 7mėn. mergytę, maitinama mp, šiandien vedė pas gydytoja profilaktiniam patikrinimui ir priaugo 200gr, šiuo metu sveria 8,200kg, o iki tol priaugdavo po 500gr, gydytojai davė aptamil vitaminų kūdikiui pagerti, nes su košėmis nelabai draugauja, gal kokius 2 valg. šaukštus ir suvalgo, gydytojai sako galbut pieno neužtenka todėl mažai priaugo, mano drauge pradėjo panikuoti kad mazai svorio priaugo, nes košių nevalgo, mergyte judri, stipri ir jau stotis mėgina, aš jai sakau kad čia viskas yra gerai, o kokia jūsų nuomonė? 😊
anonimee parašė:
Sveikos mamytės, mano draugė turi 7mėn. mergytę, maitinama mp, šiandien vedė pas gydytoja profilaktiniam patikrinimui ir priaugo 200gr, šiuo metu sveria 8,200kg, o …
Mano 9mėn tiek nesveria.
juk normalu, kad tokio amžiaus priauga mažiau. Nebeturi juk kilogramais augt svoris. Juolab, vaikas maitinamas mamos pienu, tai kaip gali pieno neužtekt? Matyt sovietinė daktarė. Iki metų juk pagrindinis vaiko maistas yra pienas. Spės dar su tom košėm susidraugaut. Tegul gydytoją keičia..
anonimee parašė:
Sveikos mamytės, mano draugė turi 7mėn. mergytę, maitinama mp, šiandien vedė pas gydytoja profilaktiniam patikrinimui ir priaugo 200gr, šiuo metu sveria 8,200kg, o …
Mano vaikas 9 men sveria 8 kg. Turi nuo 6 iki 9 men bendrai priaugri bent 300gr
tai viskas tikrai gerai
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai