LolitaZ parašė:
Sveikos merginosmalonu prisijungti, man ryt 9 savaitės suseina
Buvau pas gydytoja kai buvo 6 sav i 1 diena tai širdelė jau plakė❤️
Viskas bus gerai. Negalvokit apie praėjusį. 😉 Nusiteikti pozityviai. 🌼🌼🌼
LolitaZ parašė:
Sveikos merginosmalonu prisijungti, man ryt 9 savaitės suseina
Buvau pas gydytoja kai buvo 6 sav i 1 diena tai širdelė jau plakė❤️
Viskas bus gerai. Negalvokit apie praėjusį. 😉 Nusiteikti pozityviai. 🌼🌼🌼
LaimingaMamytee parašė:
Taip man 7 sav, buvau pas gydytoją atitinka viskas OK. O čia Lugeikienė privačiai ar poliklinikoje? Ir kurioje? Nes mano daktarė gero įspūdžio kolkas nepaliko, lab…
Dabar ji pavardę pakeitė, Daina Valančiūtė. Visad pas ją privačiai lankausi, "Tavo sveikatos namai". Šiaip labai šilta ir patinka, kad kalba ne aukštais terminais, o žmoniškai, paaiškina kiek reikia, jei reikia papaišo kad vaizdžiau būtų 😁🌸
Tik ši apžiūra labai greita, nk daug nebeklausinėjau, kai nuėjau nusiteikus 8 sav, o pasakė, kad arba nesivysto arba vėlesnis pastojimas 🤷♀️ laukiu dabar antradienio.
Labas!🤗 Tikiuosi visos esate sveikos 🤗 Kaip jaučiatės? Džiaugiuosi, radusi jus, nes daug naudingos informacijos galima gauti
Kadangi apie Šiaulius ir jų daktarus nieko nežinau ir neteko susidirt🤦♀️😁Jei viskas gerai gyventi pradėsiu nuo vasario mėn. O kai gims visi vaikai būtų smagu gal net kavos parke išgerti, nes Šiauliuos neturėsiu nei draugų🤦♀️😁
nesliocike parašė:
Labas!🤗 Tikiuosi visos esate sveikos 🤗 Kaip jaučiatės? Džiaugiuosi, radusi jus, nes daug naudingos informacijos galima gautiKadangi apie Šiaulius ir jų daktarus…
Pykina, silpna is lovos ne išlipu... Kaip jūsų sveikata? Būtų smagu turėt Šiauliuose draugių. Pati gyvenu Šiauliuose metai laiko, drauges tai tik tos kurios darbe, daugiau nelabai kažką pazystu
nesliocike parašė:
Labas!🤗 Tikiuosi visos esate sveikos 🤗 Kaip jaučiatės? Džiaugiuosi, radusi jus, nes daug naudingos informacijos galima gautiKadangi apie Šiaulius ir jų daktarus…
LaimingaMamytee parašė:
Pykina, silpna is lovos ne išlipu... Kaip jūsų sveikata? Būtų smagu turėt Šiauliuose draugių. Pati gyvenu Šiauliuose metai laiko, drauges tai tik tos kurios darbe, …
Sveikos! Palieku jau jus, persileidau.
Linkiu surasti nėštukių draugių, juk dviese smagiau laukti! ❤
Lengvo ir sklandaus laukimo! 🌸🌿
gry92 parašė:
Sveikos! Palieku jau jus, persileidau.
Užjaučiu jus. Laikykitės.❤️😔
LaimingaMamytee parašė:
Pykina, silpna is lovos ne išlipu... Kaip jūsų sveikata? Būtų smagu turėt Šiauliuose draugių. Pati gyvenu Šiauliuose metai laiko, drauges tai tik tos kurios darbe, …
Mano neblogai, bet nepridėsi kaip pirmas nėštumas
Dabar gulinėju, sunkiai judu
Tikiuosi bus viskas ok😔🤦♀️
nesliocike parašė:
būtent, aš net darbo Šiauliuose neturėsi, nes jei viskas ok atsikraustysiu tik tada kai dekretinės prasidės🤦♀️😁Visas drauges palieku savo
Susidraugausim. Kad tik praeitų karantinai.. Man patvirtino covid testą....
11 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai