LaimingaMamytee parašė:
Susidraugausim. Kad tik praeitų karantinai.. Man patvirtino covid testą....![]()
oho😳😳😔kaip jūs jaučiatės? ar galite vartoti kokius vaistus?😳😔
LaimingaMamytee parašė:
Susidraugausim. Kad tik praeitų karantinai.. Man patvirtino covid testą....![]()
LaimingaMamytee parašė:
O aš jaučiu arba persirgau arba man kažkas kito buvo🙈 vyrui neigiamas, o aš tiesiog namuose buvau tas dvi sav. Maniau, kad sergu, nes galimai buvo kontaktas su sergančiu (vyras kontaktavo), man iki dabar dingusi uoslė ir skonis (10d.) Tai tik šiandien pradedu jausti skonio receptorius, kvapo kolkas nejaučiu, temp.max kilo iki 37.4, sveikatos visiškai nebuvo, kelias dienas paskausdavo galvą, kaip aš sakau, tai atrodo, kad kažkas tampo joje siūlą ir aš viską juntu🤐 mano anytai panašūs pojūčiai, irgi savaitę laiko dingo uoslė ir kvapas, tačiau jai atėjo neigiamas, nors uošviui teigiamas.
Ką aš dariau, tai labai daug karštų gėrimų gėriau, o kad temp.pamažinti tai liepžiedžių su medum arbata, ir extra atveju, kai neapsikenčiau galvos skausmo pusę tabletės išgėriau
nesliocike parašė:
Geriau po truputi, skonis ir uosle atsiranda vėl. Šiąnakt degino dešinį šoną labai. Bet praėjo. Vaistų jokių nėra ir sakė patiems nesigydyti. O jei galvos skausmas ar aukštą temp tik paracetamolio ir daug skysčių
Sveikos. Norėčiau prisijungti prie jūsų, taip pat esu iš Šiaulių, terminas numatytas gegužės pabaigoje tai tokia ant ribos tarp gegužės ir birželio 😊 smagu būtų pabendrauti su šiaulietėmis, o vėliau su leliukais gal ir vežimėlius pastumdyti 🙂 Beje, gal būtų gerai persikelti į uždarą grupę, smagiau nei viešai bendrauti? 🙂
Slapuke2 parašė:
Sveikos. Norėčiau prisijungti prie jūsų, taip pat esu iš Šiaulių, terminas numatytas gegužės pabaigoje tai tokia ant ribos tarp gegužės ir birželio 😊 smagu būtų pab…
Sveika, aš už
4 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai