Piktžolė parašė:
O būna toks staigus skausmas bet greitai praeinantis? 🤔😀
Man buvo retsykiais, toks sekundei 🙂
Piktžolė parašė:
O būna toks staigus skausmas bet greitai praeinantis? 🤔😀
Man buvo retsykiais, toks sekundei 🙂
Kaskasandra parašė:
Man baisiausia tas, kad turbūt tas nerimas ir po vaiko pilnametystės nedings 😆
Ne taip baisiai nera😊😊 aciu uz sveikinimus😊🌹 dar kazkaip nesusitaikiau su ta mintim kad esu 🤰😊 dar kol kas nesijauciu nescia😊
Sveikutes😊 sakykit ar "tepliojimas" kaip pries menesines nestumo metu normalu? Katik pamaciau kad vos vos teplioja ar man nerimauti? Ar tiesiog ramiai laukti vizito pas gydytoja? Mano vizitas 08.25..geriu vitaminus elevit siaip pati jauciyos gerai gal siek tiek pykina bet siaip viskas gerai.
monika.grunev parašė:
Sveikos. Vakar po 5 metu nevaisingumo suzinojau kad laukiuos;) vakar 33 ciklo diena. Sakykit kokia man savaite skaitos ir kada jau galima paziuret ar vaikas gimdoj …
Sveikinu!
Susiraskit internete due date calculator, tiksliai parašys skaičiuoklė.
Man liepė ne ankščiau 6-7 ateiti, nes ankščiau gali nieko nematyti.
Pipirelis parašė:
Labas,
Ačiū jums😊 kadangi pati dirbu gydymo istaigoj tai susisiekiau su pazystama ginekologe sake kad del sventos ramybes nuvaziuociau i priemima pasiziuret ar gimdinis nestumas bet pagal simptomus gimdinis🤔 sake nestresuoti ir tiesiog laukti😊 o ligonines gydytojo paprasyti nedarbingumo.. Tai dabar pasimeciau ar cia blogai ar gerai🤔🤦♀️
Pipirelis parašė:
Labas,
Mano paskutines menesines buvo liepos 10d o kitos turejo but rugpjucio 14d bet tada suzinojau kad laukiuos😊
Welniukstis parašė:
Ačiū jums😊 kadangi pati dirbu gydymo istaigoj tai susisiekiau su pazystama ginekologe sake kad del sventos ramybes nuvaziuociau i priemima pasiziuret ar gimdinis ne…
Man 5 sav ir 1 d. Teplioju jau visa savaite..jei vaziuosite pas gydytoja praneskite ka sakys.. O pagal kokius simptomus jums nusprende kad gimdinis?
Klau parašė:
Man 5 sav ir 1 d. Teplioju jau visa savaite..jei vaziuosite pas gydytoja praneskite ka sakys.. O pagal kokius simptomus jums nusprende kad gimdinis?
As viska isvardinau kas siuo metu yra. Sako atrodo viskas gerai.. As jauciuos gerai man neskauda nieko kartais biski pykina.. Labiau pavargus jauciuos pasakiau kada buvo paskutines menesines. Ir kad snd ryte darbe pastebejau patepliojima kaip pries menesines bet labai nedaug kraujas rudas ne sviezias.. Sako pagal viska turetu but gimdoj 😊🤔
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai