medinuja parašė:
Na tikrai įmanoma ir be grupių, ypač jei aplinkoje yra mamyčių. Aš kaip pirmakartė užmetu visur akis, bet dienos pabaigoje remiausi gerąją draugių praktika, mokslin…
Ką gero skaitote? Gal turite ką rekomenduoti? ☺️
medinuja parašė:
Na tikrai įmanoma ir be grupių, ypač jei aplinkoje yra mamyčių. Aš kaip pirmakartė užmetu visur akis, bet dienos pabaigoje remiausi gerąją draugių praktika, mokslin…
ju.jan parašė:
Jei is knygu, perskaiciau gimdymas su sypsena, kudikio zindymas, tai cia tokios smegenu plovyklos, reikia atsirinkt info. Netobulos mamos uzrasai lengvas skaitinys, dabar skaitau branginkite pirmasias savaites, tai cia priesingybe viskam ka skaiciau, bet gal kazka naudingo sau priimtino rasiu. O siaip daugiau instagrame naudingi profiliai
...Dream... parašė:
As gyvenu ne LT, tai net neturiu nesciosios korteles. Tai sake atsiusti israsa is gydytojos 😂😂😂 tai jums nors kortele su vardu ir pavarde buvo galima, o man tai med…
Sutinku pilnai, duomenu apsauga, ir tuo labiau prasyti, tokiu oficialiu duomenu apie zmogu,kai nesciosios kortele,pazyma medicin, nes ka as pazystu ta zmogu,ir kur tie duomenys gali but poto panaudoti, jei zmogus nori bendraut bendraus ir be irodymu.o nuotraukas echo tai jau kas nori tas siuncia, pas mane tik vyras te mate,ir cia yra musu su juo susitarymas,vaikas ne tik mano bet ir jo. Todel nors gimdau balandi,esu kitoj grupej,kur mamytes nyosirdziai bendrauja be tokiu uzdaru grupiu.ir kai savaitgalys isvis sustoja ten bendravimas,nes kiekviena turi savo seima, ir stengesi praleist laika gyvai o ne prie kompo ar telefono,laikas su seima.
ju.jan parašė:
Man labai patiko Branginkite pirmas 6 savaites 😊
Nežinau kiek iš ten pritaikysiu, bet labai raminanti knyga, tai net jei nesuveiks realybėj metodikos džiaugiuosi perskaičius.
Įdomi knyga Pirmąkart mama, rekomenduoju ją net nesilaukiančioms draugėms. Labai nepatiko Motinystės atostogos.
Motinystės kelias perskaičiau, nėštumo ir vaiko priežiūros vadovą (bet tą knygą, ne lietuvišką leidinį). Ir dar Vaikų auklėjimas pagal prancūzus - smagus, lengvas ir juokingas skaitinys, vyrui mano taip pat patiko.
Kita sąraše Augant Kainui.
cia privacioje grupeje balandinuku buvau tikrai gan aktyvi ir echo nuotraukomis dalinausi ir pns bet negalejau kiaura para gi sedet ypac kad link galo su darbais reikejo viska pasibaigt ir pradejau pirkti daiktus kudikiui.😁 Juokinga kaip ismeta seip sau va kad nori bet jeigu tik taip zmoniems geriau tai tegu.👌
mmatrioska parašė:
Jei is knygu, perskaiciau gimdymas su sypsena, kudikio zindymas, tai cia tokios smegenu plovyklos, reikia atsirinkt info. Netobulos mamos uzrasai lengvas skaitinys,…
Gal pasidalintumete profiliais? ☺️
Flamingaa parašė:
Gal pasidalintumete profiliais? ☺️
Militospagalba, noriuzindyti, savaimenesuprantama,nekopustuvaikai, nestukes.lt, eglegurcinezindymas, pirmasjudesys, akuseremarija, physiobabies,ketvirtastrimestas, Naturali motinyste,svelnitevyste, ytevai
Atrodo tiek
ju.jan parašė:
As galiu pasidalinti ka turiu ir ka planuoju isigyt imesiu nuotrauka viena jei išeis o taip turiu, antrasis kudykis,ramaus miegojo knyga, mano vaikas nieko nevalgo, ir kitas imesiu jau atmintinai nezinau kurias turiu bet visas planuoju isigyt ir perskaityt antras vaikas pametinukai bus
ju.jan parašė:
4 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai