GK2021 parašė:
Sveikos, mamos, kaip jusu kudikiu miegas naktimis? Musu dukrele iki 4 men miegojo gerai, keldavosi pora kartu pavalgyti. Nuo 4 men prasidejo regresas ir miegas sutr…
Pas mus lygiai tokia pati situacija... laukiu ir aš patarimų :/
GK2021 parašė:
Sveikos, mamos, kaip jusu kudikiu miegas naktimis? Musu dukrele iki 4 men miegojo gerai, keldavosi pora kartu pavalgyti. Nuo 4 men prasidejo regresas ir miegas sutr…
Pas mus lygiai tokia pati situacija... laukiu ir aš patarimų :/
Sveikos. Turiu klausimą. Turim lovą su įmontuotu čiužiniu, ir turbūt mums nelabai tiks lovai apsauga (tos grotelės, kurios skirtos kad vaikas neiškristų). Gal kas ką galit patarti , kaip ,,aptverti'' lovą, vaikas miega su mumis, bet naktim begalo daug muistosi ir vartosi. Prie sienų pristumti neišeina.
Junigeda parašė:
Sveikutės. Kas maitina aptamil mišiniu, ar perėjote ant 2nr.? Nes ten dozavimas tik 2-3 kart po 180ml. Mes tai daugiau valgome.. 🤔
Mes perėjom. Valgom tokį patį kiekį kaip valgėm ir dozavimas toks pat. ant pakuočių yra, tik rekomendacijos. Jei yra abejonių dėl maitinimo, pasitarkit su savo gyd.
Aviete29 parašė:
Pasidalinkite kokias maitinimo kedutes turite, ar esate patenkintos? O gal kaip tik nepirktumėte antrą kartą tokių
Mūsų eco toys kėdutė, tik rožinė. Mano akiai simpatiška, negriozdiška, patogi, staliukas nusiima, tai kai paaugo pirmagimė, tai tiesiog pristumdavom prie stalo. 
Gintarėq parašė:
Sveikos. Turiu klausimą. Turim lovą su įmontuotu čiužiniu, ir turbūt mums nelabai tiks lovai apsauga (tos grotelės, kurios skirtos kad vaikas neiškristų). Gal kas k…
Sakyčiau maitinimo pagalvę dėti, bet dabar jau toks amžius, kad jei norėtų perliptų ir per pagalvę.
Jei lovos negalite pristumti prie sienos, tai gal kokią komodą galit pristumti prie lovos. 🤔
GK2021 parašė:
Nelabai suprantu ką ji daro atsikėlusi? Verkia? Nes jeigu verkia, gal kokios dujos neduoda ramybės.
O mums būna, kad naktį po maitinimo pasituština ir tada ji kaip ir nenori miegoti, nenori valgyti, nori šypsotis ir kalbėti. Tai aš tiesiog atsigulu šalia jos, užsimerkiu ir guliu apsikabinusi. Ji ten man papešioja plaukus, pakrapšto akis, bet būna pakankamai tamsu, kad miegelis vėl ateina. O jei rpadeda pykti, duodu krūtį ir užmiegam. 😊
Junigeda parašė:
Sveikutės. Kas maitina aptamil mišiniu, ar perėjote ant 2nr.? Nes ten dozavimas tik 2-3 kart po 180ml. Mes tai daugiau valgome.. 🤔
Tai čia tie 2-3k jau su primaitinimu. Pradžioj gaunasi daugiau, kas 4val, vėliau įvedus maitinimus po misinuko dozę nusiims ir liks prieš miegą ir naktį
Kaip jusu vaiku miegas? As jau nuproteti baigiu 😭 kas valanda nakti susaukia, bet taip suverkia per miegus, idedi papki ir toliau miega, po valandos vel.. As aisku paskui ilgai neuzmiegu, o kai uzmiegu vel saukia. Sianakt isvis nuo puse 4 sau budrauja. Diena istisas zyzimas, kaip anksciau dar pabudavo ant pilvo, tai nuo tada kai ismoko verstis, nebepabuna visiskai, o kitko nieko daryti nemoka, tai ir zyzia nuo ryto iki vakaro. Ir taip nuo pat tada kai suejo 6 menesiai. Dantu nesimato. Kaip jusu mamos reikalai?
Laiminga34 parašė:
Kaip jusu vaiku miegas? As jau nuproteti baigiu 😭 kas valanda nakti susaukia, bet taip suverkia per miegus, idedi papki ir toliau miega, po valandos vel.. As aisku …
Panasus😅 nu kartais išgelbsti vaikstyne 10-15min ar koks skanėstas duotas.
15 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai