vili parašė:
Matyt įprotis susiformavo toks.
Eina sau... 🙉
vili parašė:
Matyt įprotis susiformavo toks.
Eina sau... 🙉
Dia123 parašė:
Eina sau... 🙉
Viską nuisekliai darant galima atpratinti nuo jo. Tik pirma reikia pačiai nuspręsti kada 🙂
vili parašė:
Viską nuisekliai darant galima atpratinti nuo jo. Tik pirma reikia pačiai nuspręsti kada 🙂
Kaip? 🙂
Dia123 parašė:
Kaip? 🙂
Atpratinimo būdu. T.y. vietoje krūties pasiūlyti vandens, čiulptuką ar tiesiog pasupti. Na čia jau reiks atrasti savo būdą ir svarbiausia tinkamą laiką.
Nors aš dėl tiek kolkas nesukčiau galvos, nes ne vieną kartą keisi ir miego įpročiai ir rėžimas ir bus visko dar. Mano irgi dažnai užmigus atsikelia po 45-50min, dar pavalgo ir užmigdavo. Na dabar jau dvi naktis dėl dantukų miega belekai ir kelias belekiek kartų (pametu skaičių nes maždaug 3nakties jau užmiefu kartu su dukryte ir net nežinau nei kiek kartų maitinu nei kaip tai padarau🤣)
vili parašė:
Atpratinimo būdu. T.y. vietoje krūties pasiūlyti vandens, čiulptuką ar tiesiog pasupti. Na čia jau reiks atrasti savo būdą ir svarbiausia tinkamą laiką.
Supratau 😁 soske įdedu tai pyksta,nes nepripažįsta tokio dalyko 😁 ačiū už patarimus 🙂
būsimamamyt parašė:
Sveikos! Gal kurios mamos turėjo pilvuka po gimdymo? Gal turite patarimų kaip numesti jeigu pavyko numesti? Svoris grįžo į savo vietą, bet pilvukas liko :/ tarsi bū…
Ta pati problema...
pilvas pūpso, lyg vėl laukčiausi, erzina siaubingai
bet man trečia cp operacija, tai matau kad ir su bamba reikalų yra, ir pilvo raumenys prasiskyrę. Bet vis tiek labai norėtusi nors truputį pasimažinti tą siaubingą pilvą...
būsimamamyt parašė:
Sveikos! Gal kurios mamos turėjo pilvuka po gimdymo? Gal turite patarimų kaip numesti jeigu pavyko numesti? Svoris grįžo į savo vietą, bet pilvukas liko :/ tarsi bū…
Atsilenkimai
ne pilni, o pusiniai.
Stronga parašė:
Atsilenkimaine pilni, o pusiniai.
Čia tik kur krūtinę pakeli? 🤔
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai