JustR parašė:
Sveikos. Man 33 savaites. Liepa dariausi tyrima kraujo ir hemoglobinas buvo nukrites iki 97. Po ne pilno menesio tyrima pakartojai (geriu papildus), hemoglobinas 11…
Man per daugiau nei mėnesį pakilo nuo 105 iki 109
JustR parašė:
Sveikos. Man 33 savaites. Liepa dariausi tyrima kraujo ir hemoglobinas buvo nukrites iki 97. Po ne pilno menesio tyrima pakartojai (geriu papildus), hemoglobinas 11…
Man per daugiau nei mėnesį pakilo nuo 105 iki 109
JustR parašė:
Man per menėsį pakylo nuo 111 iki 122 tik su elevit papildais, tai paklausiau gydytojos ar tikrai taip gali būti tai liepė dar kartą pasidaryti kraujo tyrimą nes gal buvau negėrus vandens ir kraujas buvo tirštas. Tikrai negėriau prieš tyrimą, o hemoglobinas pas mane dažnai žemokas, nors sakė kad III trimestre atsigauna.
Giedrul parašė:
Gal kas susiduret su pienlige ar galima ka naudot iki daktares dar savaite
Viena daktare buvo israsius receptines zvakutes ir miltelius apsiprausimui, kita pasiule panaudoti canesten zvakute ir kremuka bet tiek vieni tiek kiti veikia tol kol naudoju, tik pabaigus kursa po keliu dienu vel viskas kartojasi, tai taip ir vargstu, atrodo kol nepagimdysiu tol neatsikratysiu sitos zarazos.🤦♀️
@arune parašė:
Viena daktare buvo israsius receptines zvakutes ir miltelius apsiprausimui, kita pasiule panaudoti canesten zvakute ir kremuka bet tiek vieni tiek kiti veikia tol k…
Galima kentet, bet baisu, kad leliui nekenktu
Giedrul parašė:
Galima kentet, bet baisu, kad leliui nekenktu
Man beveik visą nėštumą pienlige, šiuo metu labai didelių simptomų nėra, tai nieko ir ne darau, prieš gala sunaudosiu žvakučių kursą, kad bent jau tuo metu svaru būtų
Do Vi Lė parašė:
Hellp!! Padekit!! Kiek galima per dieną paracetamio išgerti? Susirgau kovid😪😪😪 35sav
Max 3 tabletes
Do Vi Lė parašė:
Hellp!! Padekit!! Kiek galima per dieną paracetamio išgerti? Susirgau kovid😪😪😪 35sav
Mano gine sakė kad per para galima 4 tabletes, kas 6 valandas.
Do Vi Lė parašė:
Tai aisku paravetamoli galima jei tik tempos turit ar kaulus skauda
pati sirgau pries 3sav teko
pora kartu gerti
sveikit!
23 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai