2022.09.05 20:12 (prieš 3 m.)
karimirimyki parašė:
Sveikos mamytes,
Kaip ir jau dauguma esame finišo tiesiojoje.
Is priekio sau visai nieko atrodau,na bet sonu pasisukus kazkas nesuvokiamo 😵😫 priaugau 18-20 kg 😠😳
Sauless parašė:
O ka manote del klizmos pries gimdyma? Zinai kai kurios pasidaro pacios prasidejus saremiams ar pan... Planuojate? Kazkada visom is eiles gimdymo namuose darydavo, …
Man naturaliai valesi kelios dienos pries.
UrteDorateja parašė:
Laba diena merginos, o kaip Jums sekasi naktimis miegoti?
Atpylineju,vemiu...kyla maistas ar taip skrandis stoja,rugstimis atrugineju miegodama ir springstu 😬 tai blogiausias trimestras per visus nestumus.
Laurut3 parašė:
Sveikos! Ar jau jauciate paruosiamuosius saremius?
man vakar vakare kai prasidejo net nesupratau ar tikrai cia jie. Trecias nestumas bet nesu net ju jautusi🫤 ir d…
Pries savaite betonkeliu vaziavau utn-vln. Ir po remontu tenka daznai tvarkytis. Pradejau jausti daznai. Per kelias dienas aprimo,bet jauciu,kad kazkas ne taip. Speju,kad ilgai netempsiu. Noras butu,kad bent iki 37 sav.istempt. Lagaminas pas mane seniai sukrautas. Bet sia sav vel meistrai ates,nes ir skalbianke sugedo... 😫 Kaip tycia viskas susimete i kruva ir dabar jau pasimetusi esu-ar man pult kuo greiciau pasidaryt darbus,ar geriau ilsetis ir atidet po gimdymo,kas beveik neimanoma 🙉
Hamiuke parašė:
H&M pirkau, 2 vnt apie 10 eur kainavo
ne tobuliausios kokybės, bet kai aš linkusi pėdkelnes greit susiplėšyt, tai pagailėjau daugiau mokėt 😃
Man tinka tiesiog didesnio dydzio aukstu liemeniu belissima is maximos.
FireFly parašė:
Sveika. Nežinau ar čia skaitosi paruošiamieji, bet būna dažnai pilvo apačią maudžia kaip pries sirgima, būna ir po kelias valandas. Bet nežinau kas čia vyksta tada …
Man sukieteja pilvas ir maudimas apacioj buna. Turbut skirtingai visoms🤔