Eustoma parašė:
Gimtadienis!
13:47 gimė mergaitė, 4 kg, 54 cm. 38+4![]()
Sveikinimai💐🙂🤱🎉🎉🎉
Eustoma parašė:
Gimtadienis!
Sveikinimai💐🙂🤱🎉🎉🎉
Isabeela parašė:
Sveikutės, kaip jūsų miegas tų kurios jau 38-39sav? Aš nuo 31sav jau neišsimiegu niekaip, nakti sunku suktis, šonai tirpsta, tulikas x4 kartus per naktį 😅❌️ Esu pas…
Man panašiai.. nesimiega visiškai.. :(( kelis kartus keliuosi.. vartytis skauda ir tempia šonus
bet mazai liko.. todėl žinau kad greit kiti rūpesčiai lauks :Du uzsimirs tai. O dėl vyro dalyvavimo, mano buvo pirmą kartą, nori ir antrą. Sako nieko baisaus nematė.. o ir nieks jiems nesiūlo stovėti ten kur procesas :Du tik bba kirpti priėjo. Ir vėliau gyd klausė mūsų ar norim placenta pamatyt :Du tai vat tik draugams pasakoja.. kokia ta placenta jam fee
Eustoma parašė:
Gimtadienis!
Sveikinimai! 🌷
Laurut3 parašė:
Sveikinu! Ir baltai pavydziu, nes pati dar guliu ir laukiu😄
Linkime kuo greičiau sulaukti ir laukiame kartu gerų žinių
Laurut3 parašė:
Sveikinu! Ir baltai pavydziu, nes pati dar guliu ir laukiu😄
Blemba, man per1 val atsivėrė 4 cm. Nu būčiau lipus sienom, bet neleido 😄 soriukas, epidūro nebus sako
Eustoma parašė:
Blemba, man per1 val atsivėrė 4 cm. Nu būčiau lipus sienom, bet neleido 😄 soriukas, epidūro nebus sako
Kaip aš suprantu jus
man taip pat vėrėsi. Bet.. kaip greitai užtat
jau palatoje? Ar pavyksta pamaitinti?
Geltonesnė parašė:
Kaip aš suprantu jusman taip pat vėrėsi. Bet.. kaip greitai užtat
jau palatoje? Ar pavyksta pamaitinti?
Aha, palatoj. Tuoj ir draugę gausiu, nes sakė labai daug gimdymų... pamaitint lyg pavyko, visai tokia būdraujanti ir valgi atrodo mergaitė
tikiuosi greit pieno bus daug!
Laurut3 parašė:
Mano vyras net nesuprato ko cia alpti😄 kazkaip manau dazniau cia per filmus taip buna, realybej vienetai.. nors maniskis irgi pagrinde buvo uz pagalbininka, pakviet…
Būtent, maniškis irgi buvo naudingas tik tam kad pačiai kažkaip drąsiau jaustis.. kad ne pati abejoji.. bijau kviesti gydytoja.. kad jis pakviečia kai tau kažkokie pakitimai yra. Arba dar man kažkaip maloniau buvo, kad nesijausti viena visai per vaiko susitikima, kad padėdavo išsiruošti iš lovos tos ant kamuolio.. tada kraujo pastebėjo ant kamuolio jis, nes man nesimatė sėdint. Tada keltis nuo kamuolio į lovą.. su tom kojom :(( siaubingai nelengva per pačius sąrėmius kai jau stumti norėjosi. O gydytojai manė kad ne laikas.. tai jos stovi ir žiūri.. tipo nu lipk.. pažiūrėsime.. ir laukia. Tai man maloniau. Kad vyras jau pažįsta mane.. ir supranta kad aš jau toje būsenoje. Kad gimdysiu.. kad jau ne šiaip.. sakau.. kad man kažkas eina.. takais
tai iš tiesų naudinga kad yra šalia artimas. Pačiam ramiau kažkaip.. nesunku galvos dėl personalo . Nesigediji kviesti. Ir pan. O gal va ir personalui i pliusą..kad ne jie tave kelią ir varto... Nes mano mama dirba ligoninėje , tai labai sunkų sako . Dabar žiauriai daug didelių žmonių, svoriai beprotiški, apsukti, apversti žmogų, pakeisti pampersus.. ar prausti tikras iššūkis.. ir dažnai artimieji net jeigu būna.. nepadeda visai. O tu darbuotojų sveikata ir darosi nekokia.. nuo tokio kelojimo.
Eustoma parašė:
Aha, palatoj. Tuoj ir draugę gausiu, nes sakė labai daug gimdymų... pamaitint lyg pavyko, visai tokia būdraujanti ir valgi atrodo mergaitėtikiuosi greit pieno b…
Na, puikios naujienos, tikrai bus daug pienuko
dabar dar geros kambariokės linkiu ;)
Katakitoka parašė:
Būtent, maniškis irgi buvo naudingas tik tam kad pačiai kažkaip drąsiau jaustis.. kad ne pati abejoji.. bijau kviesti gydytoja.. kad jis pakviečia kai tau kažkokie …
Tiesa, kai tik savo žmogų prižiūri, galima pakentėti,bet kai ne vieną tokį ligonį prižiūrėti, tikiu, kad labai sunku, visgi gal net vyrams toks darbas labiau tiktų nei moterims.
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai