Spaliukas parašė:
Kazin labai blogai jei is po paskutiniu dvieju naktu ryte yra sukiles virsutinis spaudimas mazdaug iki 142? Sutinusios rankos, ir lyg maziau vaisius jusa?... cia no…
Reiktų važiuoti tikrintis
Spaliukas parašė:
Kazin labai blogai jei is po paskutiniu dvieju naktu ryte yra sukiles virsutinis spaudimas mazdaug iki 142? Sutinusios rankos, ir lyg maziau vaisius jusa?... cia no…
Reiktų važiuoti tikrintis
LauraLaura1989 parašė:
Sveikutes ar per tikruosius saremius būtinai turi skaudėti nugaros apačią ar nebutinai
Kiekvienai skirtingai manau🙂 man pirma karta nuo nugaros skausmų viskas ir prasidėjo. Antra karta nugaros išvis neskaudėjo.
Spaliukas parašė:
Ne, nenormalu, jei tas kraujospudis anksciau nekilo jums. Judesiu tai tiesiog gali maziau buti, nes gal vaikiukas ramesnis, galit saldziai pavalgyti pabandyti. Bet del kraujospudzio ir tinimo paskambinkit savo daktarei, kad pakonsultuotu. Nebutinai cia blogai kazkas (man irgi buvo dienai kraujospudis toks ribinis ir pirstai biski tinsteleje, bet kita diena praejo), bet gali ir preeklamsija buti, tai pasitikrinkit.
LauraLaura1989 parašė:
Sveikutes ar per tikruosius saremius būtinai turi skaudėti nugaros apačią ar nebutinai
Tikrai nebūtinai. Kiekvienai individualiai
Editukas3 parašė:
Na turbut labai individualu, man net kojas skauda.
Nes šia nakty vėl tiek pilvo apačią maude kai mažylė malesi labai skaudžiai ir per kojas plėšė tik nugaros neskaudejo bet kažkaip vėliau nurimo galvojau kad gimdysiu bet niekaip nepavyko paskaičiuoti skausmu atrodė ištisai skaudejo 😟
LauraLaura1989 parašė:
Nes šia nakty vėl tiek pilvo apačią maude kai mažylė malesi labai skaudžiai ir per kojas plėšė tik nugaros neskaudejo bet kažkaip vėliau nurimo galvojau kad gimdysi…
Nu tai cia, manau, paruosiamieji jums
Editukas3 parašė:
Nu tai cia, manau, paruosiamieji jums![]()
Bet tas jau senai vyksta visas menuo
LauraLaura1989 parašė:
Bet tas jau senai vyksta visas menuo
Gali buti,paruošiamieji kitas kankina ir nuo 7 men😅
Editukas3 parašė:
Nu tai cia, manau, paruosiamieji jums![]()
Bet atrodo ne pirmas vaikelis bet visai kitoks su pirmais nėra taip buvę o db net savo kūno nebesuprantu kas vyksta 🙄
LauraLaura1989 parašė:
Bet atrodo ne pirmas vaikelis bet visai kitoks su pirmais nėra taip buvę o db net savo kūno nebesuprantu kas vyksta 🙄
Mano visi trys nėštumai ir visi trys gimdymai visiškai skyrės🙈🤔
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai