veruce parašė:
Taigi prisiduodam ir mes![]()
Šiandien 4:45 ryte gimė mūsų sūnelis Alex🍼
Na tai tiesiog idealaus svorio
Sveikinimai!
veruce parašė:
Na tai tiesiog idealaus svorio
Sveikinimai!
veruce parašė:
Sveikinimai jūsu šeimai! Daug sveikatos ir džiugiu akimirku 🎈🧸
Sveikos! Ar kam buvo sumažėję vaisiaus vandenų? Mums 39 sav., vakar buvau pas ginę, skubiai nusiuntė į stacionarą dėl sumažėjusių vaisiaus vandenų. (Matė vos 3cm pagal echo)
Stacionare apžiūrėjo dar kartą, pasakė kad nemato rizikų, ir kad vandenų kiekis yra normalus tik į mažesnę pusę. Paguldė vienai nakčiai į ligoninę, ryt dar žiūrės echoskopu ir sakė greičiausiai paleis namo. Nuo ko gali sumažėti jų kiekis? Šiek tiek pergyvenu kad jeigu paleis namo ar tikrai viskas bus gerai juk tikrai nematysiu ir nežinosiu kiek tų vandenų yra.. pergyvenu dėl vaikelio..
AMBER_ parašė:
Sveikos! Ar kam buvo sumažėję vaisiaus vandenų? Mums 39 sav., vakar buvau pas ginę, skubiai nusiuntė į stacionarą dėl sumažėjusių vaisiaus vandenų. (Matė vos 3cm pa…
Gal varva po truputi kokie šoniniai ir tiek. Nepergyvenkite, esate po priežiūra. Jei tik kad vaikeliui nepatiks, kris tonai, bus distresas ar dar kas, jie matys ir imsis veiksmų
Mėnuliūkass parašė:
Labas rytas, mes pakeliui į ligonine pasitikrinti. 5ryto prabudau nuo gimdos susitraukimų ir nuėjus į tualeta pamačiau rusvų kraujingų išskyrų. Terminas buvo 8d. Ik…
Sėkmės 🤗
Labukas vakar gimė ir mūsų mažylis Adas
Kadangi pagal termina vakar buvo 41+1 tai skatino, kadangi pirmas vaikas tai nezinau kaip be skatinimo, bet suleidus skatinanciu vaistu saremiai labai greit prasidejo ir vis stiprejo ir taip prasikankinau nuo 9 iki 16 saremiai buvo kas 3min trukdavo po 1min, tai jau daug kartu sakiau kad nebegaliu,nes skausmas nezmoniskas,bet visgi pagimdziau pati
Spangolele parašė:
Labukas vakar gimė ir mūsų mažylis Adas![]()
Kadangi pagal termina vakar buvo 41+1 tai skatino, kadangi pirmas vaikas tai nezin…
Sveikinimai! Aukit sveiki! 🥰
Kiek laiko truko nuo skatinimo pradžios iki gimimo? Manęs irgi ryt ta pati procedūra laukia pirmą kartą, tai labai įdomu, užtruksim kelias valandas ar parą 🙄
Spangolele parašė:
Labukas vakar gimė ir mūsų mažylis Adas![]()
Kadangi pagal termina vakar buvo 41+1 tai skatino, kadangi pirmas vaikas tai nezin…
Sveikinu!
AMBER_ parašė:
Sveikos! Ar kam buvo sumažėję vaisiaus vandenų? Mums 39 sav., vakar buvau pas ginę, skubiai nusiuntė į stacionarą dėl sumažėjusių vaisiaus vandenų. (Matė vos 3cm pa…
Su tais vandenimis, tai yra visiška nesąmonė. Man buvo priešinga situacija nei jums. Dvi antro lygio ginekologės pasakė, kad pas mane per daug vandenų, beveik 3l, parašė siuntimą skatinimui po savaitės ir prisakė daug visokių blogų scenarijų, jei nubėgtų vandenys. Bet praėjus kelioms dienoms teko važiuoti į ligoninę pasitikrinti, pasiskundžiau gydytojai, kad pas mane daug vandenų, ji į mane pasižiūrėjo, sako - norma, nežinau iš kur jos ištraukė kad per daug. Ir iš tikrųjų, kai nuleido vandenis, pasakė, kad vandenų - norma. Taip kad, jei pasakė, kad per mažai, tai dar nebūtinai tiesa.🤔
12 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai