2024.03.09 15:57 (prieš 2 m.)
Mažoji dažniausiai miega du miegus, jei kažką veikiam, kaip parduotuvės ar žaidimo aikštelė, tai lengvai su vienu išeina, bet ne kasdien, matyt toks pereinamas etapas, kai du lyg per daug, bet vieno dar mažokai sudėjus visas dienas. Nakties miegui su dviem dienos miegais eina 20, jei vienas miegas tai stengiamės bent iki 19 pratempti, bet daug kantrybės jau reikia tada su piktukais. Tai laviruojam pagal veiklas ir žviegimo lygį
Darbo dienom keliasi 8-8.30 (aš jau būna darbe), o savaitgaliais 7-7.30, matyt jaučia, kad aš šalia ir neleidžia blyn pamiegoti
pirmagimis, dievuliau, vos psichutis užeidavo, apsikabini, susmenga glėby ir nurimsta, princesė mūsų daaaar labiau susinervina ir taškosi po visus namus žviegdama, tai visi vaikučiai skirtingi ir reikia laiko atrasti kiekvieno ypatumus.
Aš pirmą vaiką žindžiau iki 2.5 metų, miegojo su mumis lovoje, taip ir antrą auginu, bet manęs tai nevargina, nežinau kiek keliasi naktį, autopilotas jau tiek man paduoti krūtį, tiek jai pačiai įsisiurbti.
O dėl migdymo, pas mane atvirkščiai, vyras užsimeta ant krūtinės ir per 5 min užmiega, aš geriausiu atveju per valandą nužindau, nusūpuoju arba tiesiog pirma užmiegu ir jai nelieka kitko ką daryt