Vikuzka parašė:
Sveikutes tik uzvakar suzinojau kad laukiosi 😊 leliukas buvo neplanuotas , bet priimsim Kaip kaledine dovana, pagal mm Turetu terminas but rugsejo 3 d bet butu 3-ci…
Sveikinimai ☺️☺️☺️
Vikuzka parašė:
Sveikutes tik uzvakar suzinojau kad laukiosi 😊 leliukas buvo neplanuotas , bet priimsim Kaip kaledine dovana, pagal mm Turetu terminas but rugsejo 3 d bet butu 3-ci…
Sveikinimai ☺️☺️☺️
rasalukosiuniene2 parašė:
Sveikutės, ir aš prisidedu prie nėštukių kompanijos😊 šiandien sužinojau, kad laukiuosi😁 tai pati geriausia dovana švenčių proga. Truputi baisoka nes turiu dukryte m…
Va deal sito ir as pergyvenu 🤫
Stebuklo laukiant parašė:
Kaip savijautos?![]()
Vakar labai pūtė pilvą, o šiaip be karts nuo karto pamaudžiančio pilvo ir papulių jautrių, tai viskas kaip anksčiau 😁
Kaip jūs?
aisttt parašė:
Vakar labai pūtė pilvą, o šiaip be karts nuo karto pamaudžiančio pilvo ir papulių jautrių, tai viskas kaip anksčiau 😁
Man tai dažnokas pilvo maudimas, tempimas ar sudurimai kokie. Baisu kiekvieno skausmelio 🤭🙈 ir didžiulis tingėjimas
Sveikos, aš tik vakar sužinojau, kad laukiuosi, laukiu rytojaus, kad pranešt antrąjai pusei, man tai lyg didelis stebuklas, nes ilgai negalėjau pastot tik prieš metus beveik pradėjom planuotis ir ieškot problemų. Teko išgirst ir diagnozę nevaisingumas dėl anovuliacijos, ir še prašau kalėdinė dovanėlė. 🥰
Stebuklo laukiant parašė:
Man tai dažnokas pilvo maudimas, tempimas ar sudurimai kokie. Baisu kiekvieno skausmelio 🤭🙈 ir didžiulis tingėjimas
Sveiki, pagerkit magnio ☺️ man ir vis pamaudzia, bei savaite teplioja tai svelniai rausvai, tai rusvai. Tyriausi progesterona, jis pas mane truputi zemiau apatines ribos, tai prasysiu daktares, kad israsytu recepta duphaston ar kitam vaistukui, kad pakelt
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai