Catrin parašė:
Sveika viskas gerai dar tik 6 savaite pajusi kai bus kokia 8-10 daugiau 😉😉😉 man panašūs pojūčiai ir laikas panasus 🙂🙂
aciu, nuraminot😊 faktas, kad kiekvienas nestumas yra labai individualus dalykas🥰
Catrin parašė:
Sveika viskas gerai dar tik 6 savaite pajusi kai bus kokia 8-10 daugiau 😉😉😉 man panašūs pojūčiai ir laikas panasus 🙂🙂
aciu, nuraminot😊 faktas, kad kiekvienas nestumas yra labai individualus dalykas🥰
Welniukstis parašė:
As daugiau simptomu jauciau kol nezinojau kad laukiuos🙈 bet siaip lakstymas i vc.. Dar pilvo putimas🙈
Su pilvo pūtimu sutinku tikrai
GandruBelaukiant parašė:
Kaip dėl vitaminu kokius geriat? Aš baiginėju inofolic gert , jis šiaip planuojančioms skirtas tai nebepirksiu baigus gert , difolin ir geležį , galvoju gal gine ka…
As pirma kart kai laukiaus nusipirkau elevit bet 7 saw ivyko persileidimas🙈 mano ginei nepatiko elevit del vitamino a kiekio😊 todel dabar neperku jokiu vitaminu geriu tik folio rugsti ir d vitamina😊
GandruBelaukiant parašė:
Džiaugiaus kol tik spenelius skaudėjo,haha neilgam, dabar visa krūtinė nelabai nori būt netyčia užkabinta ar paliesta😀
Man speneliai kazkaip nieko😊 man iskart visa krutine 😊 nusiemus liemenele pasilenkt negaliu iskart jaucias🙈😂
Welniukstis parašė:
As pirma kart kai laukiaus nusipirkau elevit bet 7 saw ivyko persileidimas🙈 mano ginei nepatiko elevit del vitamino a kiekio😊 todel dabar neperku jokiu vitaminu ger…
Na as tada pabaigsiu gert difolin , o geležis nežinau ar būtinas? Gal pakeist geležį i kitą vitaminą?
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai