GandruBelaukiant parašė:
Na as tada pabaigsiu gert difolin , o geležis nežinau ar būtinas? Gal pakeist geležį i kitą vitaminą?
Gal neforsuokit be gydytojos.. Gerkit folio rugsti ir ziurekit ka sakys gydytoja
GandruBelaukiant parašė:
Na as tada pabaigsiu gert difolin , o geležis nežinau ar būtinas? Gal pakeist geležį i kitą vitaminą?
Gal neforsuokit be gydytojos.. Gerkit folio rugsti ir ziurekit ka sakys gydytoja
Welniukstis parašė:
Gal neforsuokit be gydytojos.. Gerkit folio rugsti ir ziurekit ka sakys gydytoja![]()
Nu jo ,tada ir pasiliksiu iki gines vizito difolin vistiek ten folio ir vitaminas d , tik del inofolic nežinau , ginė išrašė kai nepavyko pastot, gert 3mėn , per daug gal folio ir difolin ir inofolic jei abu gert
Stebuklobelaukiant parašė:
Man labai sukasi galva. Rytais papykina. Ir 80% dienos verkiu 😅
Oj tas verkimas... Vyras vakar grįžo iš darbo, sako kodėl verki, sakau nežinau 🤣
Stebukl3lis parašė:
Kaip dėl vitaminu kokius geriat? Aš baiginėju inofolic gert , jis šiaip planuojančioms skirtas tai nebepirksiu baigus gert , difolin ir geležį , galvoju gal gine ka…
Buvau penktadienį pas gin, tai rekomendavo folio ne mažiau 800mg,vit d ir omega rūgštis,tai patys svarbiausi vitaminai iki 12sav
su pirmagime irgi juos vartojau. Omega rinktis mumomega specialiai nėščiosioms
Sensacija parašė:
Nakti buvau baisiai issigandus pabudau nuo pilvo skausmo stipraus kaip per mm baimes belenkiek bet netepliojo nieko tai gal gimda tempiasi ir suspazmavo nepatogioje…
Matyt. Nes ir man pamaudžia taip rimtai. Tai magni gert pradejau. 🙃❤️
Moska parašė:
Matyt. Nes ir man pamaudžia taip rimtai. Tai magni gert pradejau. 🙃❤️
Toks skausmas kaip mm pirma diena kad atrodo ragas jau pradejau galvoje melstis, kad tik nieko blogo nebutu kai paskaitai kiek daug atveju buna, bet stengiuosi galvoti pozityviai neprisileisti negatyvo 🥰
Sensacija parašė:
Nakti buvau baisiai issigandus pabudau nuo pilvo skausmo stipraus kaip per mm baimes belenkiek bet netepliojo nieko tai gal gimda tempiasi ir suspazmavo nepatogioje…
Gimda plečiasi, žirniukas sau vietele darosi;)
15 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai