GandruBelaukiant parašė:
Likus dienai iki mm testas buvo baltas ,o mm diena jau buvo vaiduoklis matomas
Oi koks nervų tampymas tie testai .....😬
GandruBelaukiant parašė:
Likus dienai iki mm testas buvo baltas ,o mm diena jau buvo vaiduoklis matomas
Oi koks nervų tampymas tie testai .....😬
GandruBelaukiant parašė:
mano nedidelė kolekcija😅 labai norėjau pamatyt ryškuolį😅 uždarau savo testavimus, kai prisimeni žiūrėdavai žiūrėdavai ankščiau vis kažką ižvelgt bandydavai,jau vaid…
Mano kolekcijq gal triguba 😹😹😹
GandruBelaukiant parašė:
Kiek čia daug mūsų bekeliaujančių pas gine nebe su nusiskundimais o gerom žiniom😅 aš dar gruodžio 30 ėjau pas gine sakiau kad nepavyksta pastot, sakė turėtų pavykt …
As taipogi eisiu, nes is seniau uzsirasius gidymo plano sudarymui ir turejo duot siuntima operacijai 🥳
kaip jums su nestumo pozymiais? man 6 savaite, galiu pasakyti, kad tik krutines papilnejima ir pilvo putima jauciu
apetitas didesnis nei iprastai, bet nei pykinimu, nei silpnumo nei kazkokiu specifiniu maisto uzgaidu nera, i tualeta irgi daznai nelakstau. atrodo buciau ramesne, jei tu pozymiu butu siek tiek daugiau
Oceania parašė:
kaip jums su nestumo pozymiais? man 6 savaite, galiu pasakyti, kad tik krutines papilnejima ir pilvo putima jauciuapetitas didesnis nei iprastai, bet nei p…
Man labai sukasi galva. Rytais papykina. Ir 80% dienos verkiu 😅
Roberrrrrta parašė:
Pilvo putimas, dazesnis vaiksciojimas i tualeta, nuovargis , daug valgau o krutine tai atrodo ,
Joooo, tas vaiksciojimas i tualeta tai 🤬🤬🤬🤬
Stebuklobelaukiant parašė:
Joooo, tas vaiksciojimas i tualeta tai 🤬🤬🤬🤬
Jau ir nakti keliuos kelis kartus 😅
Oceania parašė:
kaip jums su nestumo pozymiais? man 6 savaite, galiu pasakyti, kad tik krutines papilnejima ir pilvo putima jauciuapetitas didesnis nei iprastai, bet nei p…
Sveika viskas gerai dar tik 6 savaite pajusi kai bus kokia 8-10 daugiau 😉😉😉 man panašūs pojūčiai ir laikas panasus 🙂🙂
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai