Klaud parašė:
Sveikos! Visu pilvai jau zemai? Ar man vienai taip atrodo idomiai, zemai malasi labai taip atrodo kad pamesiu😁
Ne dar nezemai. Aukstai
37 savaites bus penktadieni. Galetu siek tiek jau nusileist, nes dusina😃norisi lengvumo
Klaud parašė:
Sveikos! Visu pilvai jau zemai? Ar man vienai taip atrodo idomiai, zemai malasi labai taip atrodo kad pamesiu😁
Ne dar nezemai. Aukstai
37 savaites bus penktadieni. Galetu siek tiek jau nusileist, nes dusina😃norisi lengvumo
Roberta0225 parašė:
Tai nėra ko įsižeist,didelis ir yra. 😃Ryt jau pilnos 38sav. Nežinau nuo ko priklauso dydis,bet jaučiu labiau net ne nuo vaiko svorio,o aplamai gal kūno sudėjimo🫠 a…
Pas mane irgi + 15 kg, bet viskas nuejo i kojas ir uzpakali 😄
KotrynaRenata parašė:
Pas mane irgi + 15 kg, bet viskas nuejo i kojas ir uzpakali 😄</blockquote
KotrynaRenataTai va ir sakau skirtingai,man viskas į viršų😃 o kojos plonos ir šikna ne kažką😃 net sanarius skauda jau,nes nebeatlaiko kojos tiek svorio😄 bet ir dabar kai foto lyginu atrodo nemažai ir padidėjo pilvas,nors atrodo tik per dvi sav. O dar tiek pat liko😅 gal ir daugiau
Klaud parašė:
O per kosuli negali pasiskatint gimdymas , ar nieko tokio kad ten isitempia, nes sakes taip kutena gerkle jau kai buna skauda koset net presa
Manau jums preso raumenys isitempia, o ne gimda
KotrynaRenata parašė:
Manau jums preso raumenys isitempia, o ne gimda![]()
Aha.
Saulute7777 parašė:
Sveikos, gal kuri gavot BGS atsakymus, kad išaugo? Taip susinervavau 🥺🥺🥺 tikiuosi viskas ok bus.
Man išaugo, bet ginekologė sakė prieš gimdymą suleis vaistus ir bus viskas gerai 🙂
Dzanela parašė:
Man išaugo, bet ginekologė sakė prieš gimdymą suleis vaistus ir bus viskas gerai 🙂
Man irgi minėjo, kad tures leisti antibiotikus ir taip pat kad nubėgus vandenims iš karto važiuoti į ligoninę. Ačiū, kad pasidalinot 🥰
jollifit parašė:
Mano pilvukas lb zemai nusileido ir kvepuot lengviau ir valgyt 🥰
Kaip gerai Jums! As dar laukiu sito grazumo!! 😃tikiuosi greitai jau!
12 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai