Monika22l parašė:
kaip faina!! 🥰🥰 kada dabar užsiregistravot?
pas mus Airijoj pirmas scan būna tik 12-os savaičių, bet galvoju privačiai nuvaryt…
Kitas terminas balandžio 5🙂
Monika22l parašė:
kaip faina!! 🥰🥰 kada dabar užsiregistravot?
pas mus Airijoj pirmas scan būna tik 12-os savaičių, bet galvoju privačiai nuvaryt…
Kitas terminas balandžio 5🙂
Anir parašė:
Aš irgi noriu į uždarą grupė 🙈 kokius jaučiate simptomus? Man skauda krūtinė, kartais galva svaigsta.
Man krūtinė ir be galo jautri ir padidėjus. . . Ir taip didelę turiu. . .
Monika22l parašė:
mano pagrindiniai simptomai, kurie ir parodė, kad kažkas ne to šį mėnesį tai nugaros apačios maudimas, vakarinis nuovargis (vakar nuėjau miegot 19:30) ir vakarinis …
Mano ir pats pirmas požymis buvo miegas 😃 21.00 miegu 😃 kur esu iš vėlai einančių miegot kokia 01.00. Bet ir tai įtarimo nesukėlė, dirbu naktimis ir dienomis tai kažkaip automatiškai pagalvojau ,kad vėl išsiderinau miege .
P.S. vakar jau gimdoje ir man patvirtino nėštumą. Mažylio tai dar nematyt. Kaip aš supratau. Išmatuota parašyta 0.98cm 4sav+6. Bet apie gimdymo terminą man nesakė 😄
Ausraa parašė:
Sveikos, aš jau po savo pirmos apžiūros!! Gavau pirmą nuotraukele savo, vos ten įžiūrima, bet nėštumas jau patvirtintas. Terminas lapkričio 8 🙂 dirbti neuždraudė, t…
O mūsų terminai vienodi 😊 kaip smagu kai pirmą skana padarė, man darys tik balandžio 2d. pirmąjį 🫣
Saulute7777 parašė:
Sveikos! Jungiuosi ir aš. Šiandien neštumo testas parodė ryškia juostelę ryte, tai iš karto nuvažiavau HCG pasidaryti. Dabar kaip suprantu tiesiog turi didėti tas s…
Sveika prisijungusi. Skaičiukai labai gražūs. Mano trečią kartą darantis kraują buvo tik 1400
Bet kilo gražiai
klajojanti parašė:
Sveika prisijungusi. Skaičiukai labai gražūs. Mano trečią kartą darantis kraują buvo tik 1400Bet kilo gražiai
![]()
Turėjau persileidimą per kalėdas, tai dabar labai tikiuosi, kad bus viskas tvarkoje.
Nes prieš, kai buvau dariusi HCG tai labai maži skaičiukai buvo, o dabar tikrai nustebino, kad jau tiek
Frėjytė parašė:
Šiaip klausimelis kaip jums su išskyromis? Man nieko nebuvo iki šiandien.... O šiandien pasirodė tokios skaidrios vandeningos išskyros, kad kelnaitėse buvo nemalonų…
Viskas normalu jei skaidrios! ☺️ su laiku gali daugėt
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai