Anabelezija parašė:
Man visai jokiu simptomu ant krūtų nėra, irgi neramu :/
Ir su praeitais nestumais krutis buvo belekokios jautrios, o dabar lyg nieko, vienintelis pozimis tai pilvo maudimas
Anabelezija parašė:
Ir su praeitais nestumais krutis buvo belekokios jautrios, o dabar lyg nieko, vienintelis pozimis tai pilvo maudimas
galadriel parašė:
Kai mm nereguliarios laiką nustato pagal echo. Man su pirmu taip nustatinėjo, nes pagal mm 20 d skirtumas buvo 😁
Ogo🙈 as jau buvau pasi gine 9diena kai vaiduokliuka pamačiau. Tiesiog sutapimas. Tai nieko nemate tik pasake gleivine labai gera ir pasiuntė hcg darytis šiandien. O echo sake ateiti 21 diena😊
Anabelezija parašė:
Na, tikiuosi mes tiesiog issitraukem laiminga bilieta 🤪
beatazuk parašė:
As su 1 nestumu vemiau kiekviena diena iki 4 menesio, su 2 pykino visus pirmus 3 menesius, net is lovos neilsipdavau 🙈 Mano pirmieji nestumo pozymiai buvo pykinimas…
Man su pirmu nestumu taip pat buvo ziauriai isreikstas pykinimas, blogumas toks, dabar nieko 😬 stebejau hcg kilo labai gerai, gal tiesiog pasiseke 🫣🤞
O man prieš savaitę krūtis ziaurei skaudėjo ir jautrios buvo, pikino ir norus viena min noriu kažko po min noras praeina o dabar biski papeikimą kartais ir krūtis biski skauda nebeliko nesveikų noru, o su pirmu prieš 13m tai miegodavau su maišelių pradziuoja nes pikindavo ir naktįm į kotletus žiūrėti negalejau🤣ir krūtų neskaudejo
Na man su pirmu nestumu nebuvo nei vieno karto kad pykintu, vemciau ar miego noreciau, nebuvo nei maisto noru. Nezinau jokiu problemu nebuvo su nestumu
Dabar pradzia kolkas irgi gera, nesijauciu kad buciau nescia. Kazkiek yra jautrios krutys, bet jos budavo jautresnes ir pries mm
Tad be teigiamo nestumo testo ir neatsiradusiu mm tikrai nesuprasciau jog laukiuosi 🙈
beatazuk parašė:
aha, man irgi tik maudimas yra.. nu bet man šiandien 4 savaitės tai dar kaip ir yra laiko gal
Labas paneles, panašu bent labai norėčiau prisijungti į Jūsu gretas. Paskutines mm prasidejo 26diena, bandem žirniuka gaminti 3,4,7,8,9dienomis. nekantrauju sužinot ar pavyko. maudzia ir pucia pilva
taip kad jis atrodo kad jau koks 6 menesis 😂😂 klausimas Jums, ar jau yra budas kraujo tyrimai ar dar kazkas , kas parodytu ar pavyko? NT dar neigiami🙂 Pirmas vaikutis kibo is kart , tai tikuosi sis irgi
25 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai