Andze7 parašė:
Ir iškart po cp atsirado pienas?
Man po CP iskart atsirado priešpienis. O jei ne pirmas vaikas, tai net neabejoju, kad išvis problemų neturėtų būti. Jau latakai taip sakant pravalyti :)))
Andze7 parašė:
Man po CP iskart atsirado priešpienis. O jei ne pirmas vaikas, tai net neabejoju, kad išvis problemų neturėtų būti. Jau latakai taip sakant pravalyti :)))
Lappel parašė:
Priešpienį pas save jau matau, paspaudus krūtis, tikiuosi viskas bus gerai 😇
Andze7 parašė:
Taip, iškart. Atnešė į reanimacinę palatą. Padėjo šalia, sako maitink. Tai ir maitinau
ernesta_vy parašė:
Drauge pasakojo,kad pries planuota cezari,reikia paciai pradeti nusitraukineti pienuka,kad po cezario jau butu pilnai galima maitinti,bet manau reikia pasikonsultuo…
Keistos rekomendacijos dėl nusitraukimo prieš CP. Nesu tokių girdėjus. Laiku gimusiam tikrai nereikia. Gal kažkokios išimtys su ankstukais, šito nežinau.
karolinarrrr parašė:
Berods jau yra kas klausė to anksčiau, bet nebepamenu atsakymų, tai gal nesupyksit - nuo to, kai Sodra patvirtino jums kokią motinystės išmoką sumokės - kiek laiko …
užpildziau 9d velai vakare, kita diena gavau paskaičiavimus, bet jie buvo prieš mokesčius. O 17d gavau paskaičiavimus koki bus pervesti tai kita diena anksti ryte pervedė. Labai greit, tikėjausi truks ilgiau
Futura13 parašė:
Sakykite, o čia Jums daugumai pati ginė paskyrė echo vizitą maždaug 30 sav.?
Nes mano atveju tai nesiūlo kol kas tikrintis... o santarose tikrins tik 35 sav., …
Aha, sako tau nereikia, bet jei nori pasmalsauti rašau siuntimą. Norėjau. Išrašė
Čikita0525 parašė:
Galvoju nusipirkti merimo vilnos pleduka apklojimui,kazi vasarą nebus per šilta, ar žiūrėtis kažką kitką?🙂
Nebus per šilta, merino vilna tuo ir puiki lad vasarą nekaitina, žiemą šildo. Kur planuojat pirkti? Aš pirmagimei pati mezgiau, dabar neturėjau galimybių
Andze7 parašė:
Kokia jūsų žindymo patirtis po CP?
Mes turėjome daug bėdų, vaikas vis miegojo, šiap ne taip pažadintas labai mažai ži…
Jei paprašysit ligoninėje mišinio, tikrai jie turi. Kartais ir laisvų pientraukių kai kurios ligoninės turi. Pagrindinės taisyklės arbą vaiką prie krūties dėti per pirmas 2h arba kad ir rankom nusitraukinėti ir taip kas 2-3h ir nakties metu kas 3-4h
klmn parašė:
Keistos rekomendacijos dėl nusitraukimo prieš CP. Nesu tokių girdėjus. Laiku gimusiam tikrai nereikia. Gal kažkokios išimtys su ankstukais, šito nežinau.
Šiaip. Tik nuo 36sav rekomenduojama nusitraukinėti jei yra noro, nes gali ir priešlaikinį gimdymą sukelti...
12 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai