Kamiliuska parašė:
Sveikosman mėnesinės turėjo prasidėti rytoj, vakar pasidariau testą - teigiamas. Nedrasiai bet jungiuosi į Jūsų gretas
man tai bus trečias vaikelis
Sveikinimai 💐 Smagu kad prisijungei!
Kamiliuska parašė:
Sveikosman mėnesinės turėjo prasidėti rytoj, vakar pasidariau testą - teigiamas. Nedrasiai bet jungiuosi į Jūsų gretas
man tai bus trečias vaikelis
Sveikinimai 💐 Smagu kad prisijungei!
TylaMF parašė:
Visa diena mutina, ir nera jegu, noriu istisai miegot, daugiau nieko, pavargau jau, o dar net nepradejom ☘️🫣
Pas mane 4 tas vaikelis, vyriausias sunus 19 metu, nebegyvena su mumis, mokosi universitete. Tai namuosie dukra 12 metu, sunus 5 ir stai lelius pilve. Nuotaikos labai ivairios, dziaugsmo dar mazai, nors ir planavom, norejom... bet kolkas dar nemoku dziaugtis, daugiau esu prislegta, pradedu abejoti ar sugebesiu... ar reikejo... nezinau gal del hormonu, begalinio nuovargio ir pykinimo siuo metu nebesinori nieko 😒
Moon- parašė:
Kaip jauciates kuriom ne pirmas vaikelis bus o 3 ?
Bus trecias, nuotaikos geros, tik aisku kartais ir buna nerimo. Bet vaikai labai nori broliuko ar sesutes, tai tas mane labai dziugina 😁 aisku jie dar nezino 😊 Savijauta lyg ir nebloga, tik rugstys labai kyla, kartais pamaudzia pilvo apacia, na ir aisku krutine tai ojojoi kokia jautri 😁
MaGZ parašė:
O kada daretes tyrima? Nes HCG labai didelis 😍😍😍😍
Pirmadienį
narys33333 parašė:
Sveikos, o kaip jums su nuotaikomis? man 5 savaitės, bet visą šią savaitę kažkoks pyktis užvaldęs, viskas erzina, nors esu gan rami ir moku dirbti su emocijomis, be…
Pas mane kaip ir ok 😁 nepastebejau, kad kazkas butu kitaip nei visada
narys33333 parašė:
Sveikos, o kaip jums su nuotaikomis? man 5 savaitės, bet visą šią savaitę kažkoks pyktis užvaldęs, viskas erzina, nors esu gan rami ir moku dirbti su emocijomis, be…
Labai pazystmas jausmas. Buvau rami iki nestumo, laiminga... Norejom planavom...
O va dabar viskas apsiverte aukstyn kojom, atrodo nieko nebenoriu, viskas erzina, nieko nenoriu matyti, net mylimo vyro. Siaubas kazkoks. Plius esu labai pavargus,nuolat pykina, negaliu susikaupti ir t.t .
Lila parašė:
Bus trecias, nuotaikos geros, tik aisku kartais ir buna nerimo. Bet vaikai labai nori broliuko ar sesutes, tai tas mane labai dziugina 😁 aisku jie dar nezino 😊 Savi…
O mes su vaikais nesitarem. Labai bijau kaip sureaguos beveik paaugle dukra.
narys33333 parašė:
Man pakilusi kūno temperatūra, tai jaučiuosi tokia kaip "apspangusi"
už tai rami labai....
Lolitaxx parašė:
O mes su vaikais nesitarem. Labai bijau kaip sureaguos beveik paaugle dukra.
Mes taip pat nesitarėm. Reakcijos ir mes bijom, nes žinom, kad sūnus nori būti vienturtis. Pavyduliauja manęs šiemet pakrikštytam krikšto sūneliui... Yra sakęs, nu nebent būtų brolis...........
7 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai