Lolitaxx parašė:
Airijoj pirmas vizitas nuo 12 savaiciu. Todel sedim ramiai ir laukiam 😅🤭 Nebent labai nekantraujama, ir norisi kad kazkas dar parvirtintintu jog nestumas tikrai yra…
Jus irgi is Airijos??🤗🤗🤗
Lolitaxx parašė:
Airijoj pirmas vizitas nuo 12 savaiciu. Todel sedim ramiai ir laukiam 😅🤭 Nebent labai nekantraujama, ir norisi kad kazkas dar parvirtintintu jog nestumas tikrai yra…
Jus irgi is Airijos??🤗🤗🤗
labukas visoms nestukems,sveikinu visas ir lingiu lengvo nesiojimo ir kad viskas butu gerai
dar netvirtai bet mazais zingsniukais bandau istoti i jusu grupe.Papasakosiu savo istorija
7 menesius atgal pagimdziau,bet mano mergyte nukeliavo pas angeliukus
ir stai pora dienu atgal pamaciau dvi juosteles,dziaugtis dar labai baisu nors norisi garsiai saukt is laimes.
TylaMF parašė:
Na yra cia grupe, genetiniai tyrimai, ar kazkaip panasiai vadinas, tai joje daug paskaiciau, tai buna ir risca klysta ir nipt klysta bet buna ir neklysta, nu ir be to ne viska tiria nipt o tik kazkurias ligas, tai as ir nebezinau, bet turbut vis tiek darysiu nes man 36 tuoj bus 37m 😬Sveiki,as nesakau ju nesidaryt bet issakysiu savo asmenine nuomone,laukiausi pagimdziau pries 7 menesius,man 38 metai,del metu rizikos faktoriu man pasiule pasidaryti NIPT genetinius tyrimus,tyrimai butu geri viskas buvo gerai,ko pasekoje as pagimdziau nesveika mergaite. Db as vel laukiuosi ir jau nesidarysiu genetiniu tyrimu nes pinigai i bala
BOZENA M. parašė:
Tikrai? Tai jie klydo? Ar buvo kazkas ko nerodo tyrimo spektras? Atsiprasau, kad klausiu, bet turiu omeny kas buvo leliukui, ar jie kazkaip pasiteisino kodel tyrimas buvo geras? 🥺
TylaMF parašė:
Tikrai? Tai jie klydo? Ar buvo kazkas ko nerodo tyrimo spektras? Atsiprasau, kad klausiu, bet turiu omeny kas buvo leliukui, ar jie kazkaip pasiteisino kodel tyrima…
Dukrytei buvo labai sunki širdies yda, vieni rašo genetiska gali but dėl chromosomų mutacijos nors tie tyrimai buvo normos riboj, daktarai sako taip būna ir viskas. Nevisada rodo genetiniai tyrimai liga
BOZENA M. parašė:
Dukrytei buvo labai sunki širdies yda, vieni rašo genetiska gali but dėl chromosomų mutacijos nors tie tyrimai buvo normos riboj, daktarai sako taip būna ir viskas.…
Vajei uzjauciu 😭
Linažilaitienė parašė:
TylaMF o mes panašiu laiku gimdyse 🌷🥰
Kaip smagu, kada raso jum pagal programele? ☺️ Galesim kartu palenktyniaut 🤭
BOZENA M. parašė:
Dukrytei buvo labai sunki širdies yda, vieni rašo genetiska gali but dėl chromosomų mutacijos nors tie tyrimai buvo normos riboj, daktarai sako taip būna ir viskas.…
Labai didelė užuojauta❤️ linkiu, kad šitas nėštumas Jums bent kiek užgydytų širdį.
Tačiau aš norėčiau šiek tiek įvesti aiškumo, kad jokie genetiniai tyrimai nerodo visų galimų genų mutacijų, tad sakyti, kad jie klydo - nelabai galima. NIPT rodo 99% tikslumu Down, Edward`s, Patau, Turner sindromus. O PRISCA išvis tik tikimybę apskaičiuoja. Norint ištirti kuo daugiau genetinių ligų, reiktų atlikti invazinius tyrimus t.y. Vaisiaus vandenų tyrimą, choriono gaurelių biopsiją ar vaisiaus virkštelės kraujo tyrimą. Ir tai nėra galimybės, kad tai parodys VISKĄ.
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai