Lolitaxx parašė:
Kaip sekesi vizitas?
Gerai. Tik nestumas dar per mazas 4savaites ir 2 dienos. Tai tik puslele mate. Dabar vizitas po 2 savaiciu, tai matys jau daugiau 😊
Lolitaxx parašė:
Kaip sekesi vizitas?
Gerai. Tik nestumas dar per mazas 4savaites ir 2 dienos. Tai tik puslele mate. Dabar vizitas po 2 savaiciu, tai matys jau daugiau 😊
Lila parašė:
Oi taip, abu nestumus prasikankinau su tuo sleikstuliu kiaura para, baisu net pagalvot 😬 va sio simptomo bijau labiausiai, bet kol kas sy nestuma dar ramu, tai laba…
Ačiū už patarimus ❤️ kaip smagu kad nėra to šleikštulio🙈 aš dar prisiskaičiau kad imbiero nelabai galima besilaukiančioms, ar tai tiesa?
Roling parašė:
Ačiū už patarimus ❤️ kaip smagu kad nėra to šleikštulio🙈 aš dar prisiskaičiau kad imbiero nelabai galima besilaukiančioms, ar tai tiesa?
Neteko girdėti, atvirkščiai as skeiciau kad butent jis mažina pykinima, bet arbata man nelabai tai gelbejaus sausainiais su imbieru
Lowryy parašė:
Cia visos gan anksti pas ginekologe lankosi, pradejau nerimaut gal as per velai uzsirasiau tik lapkricio 4d, bus apie 10sav🫣😀 bet pas mane ir laiku nera anksciau, a…
Aš eisiu spalio 22, noriu jau per pirmą vizitą širdelę girdėt
Lowryy parašė:
Cia visos gan anksti pas ginekologe lankosi, pradejau nerimaut gal as per velai uzsirasiau tik lapkricio 4d, bus apie 10sav🫣😀 bet pas mane ir laiku nera anksciau, a…
Tikrai viskas gerai. Gydytojai patys nerekomenduoja skubėti, nes anksčiau nelabai ką ir mato, geriausia apsilankyti 10-12 sav pirmą kartą jei viskas gerai. Tik dažniausiai moterys iš to nerimo lekia greičiau įsitikinimui ar nuraminimui.
Marija_10 parašė:
Sveikos, esu didelė kavos mėgėja. Prieš nėštumą išgerdavau 3-4 puodelius per dieną. Dabar kankinuosi su arbatom. Pasidalinkite, ar leidžiat sau išgerti bent 1 kavos…
Su pirmu vaiku gerdavau 2 puodelius nestiprios kavos per diena, bet pvz mano spaudimas is zemesniu, tai gal ir i tai reiketu atsizvelgti
Marija_10 parašė:
Sveikos, esu didelė kavos mėgėja. Prieš nėštumą išgerdavau 3-4 puodelius per dieną. Dabar kankinuosi su arbatom. Pasidalinkite, ar leidžiat sau išgerti bent 1 kavos…
Man gydytoja sakė, kad 1 puodelis per dieną yra saugu - gali bũti ir be pieno
5 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai