Dootty parašė:
Laba diena, esu tos grupės administratorė, parašykite man asmeniškai![]()
As irgi noriu i sia fb grupe.😊
Dootty parašė:
Laba diena, esu tos grupės administratorė, parašykite man asmeniškai![]()
svaidutes parašė:
Sveikos, ar yra mažylių, kurie išmoko pasiversti ant pilvo ir dabar miegelis msx dažnas ant jo?
Nesiskundėm miego kiekiu ir taip, bet atradus miega ant pilvo randam ir naktį lovelėje taip miegantį, dieną įmigęs irgi pasiverčia pats
Atverčiu, bet tada iškart atsikelia arba vėl pasiverčia ant pilvo. Apstatyt pagalvėm ar kažkuo gal ne variantas tokiam mažam... Ar leidžiat miegoti tokioj pozoj ir nejudinat? Nebežinau ką bedaryt
Bee_ parašė:
Sveikos, ar yra mažylių, kurie išmoko pasiversti ant pilvo ir dabar miegelis msx dažnas ant jo?Nesiskundėm miego kiekiu ir taip, bet atradus miega ant pilvo ran…
Mano pirmas kai pradėjo verstis ant pilvo miegot - stebėjau ar galvytę pasuka. Pamačius, kad pasuka ir nosytė atvira - leidau miegot kaip jam patogu 😊
Neatidaro man sios nuorodos. 😔
Sveikos, tikiuosi visos laikosi puikiai, žiūriu ši tema visai nebegyva...
Gal netyčia dar kas užsukat, tai turiu klausimėlį.. Dėl tam tikrų priežasčių šiandien sodroje pasikeičiau VPA trukmę iš 18mėn į 24, gal kas netyčia esat susidūrę ir žinot, kaip dabar tas išmokas perskaičiuos? Permokas išdalins ar kaip? Neradau informacijos, kaip tai bus išskirstyta
Sveikos,
Norėčiau paklausti, gal kuri buvote susidūrusi su padidėjusiu raumenų tonusu 8 mėn. kūdikiui?
Mano mažyliui 8 mėn., kojytės dažnai būna įtemptos. Lankome mankštas, bet vis tiek neramu. Kojos ne visada įtemptos, tačiau pastebiu, kad keičiant pampersą labai stipriai įtempia kojytes. Dar neropoja, tik šliaužioja. Pastatytas ant kojyčių labai jas įtempia.
Gal kam buvo panaši situacija? Kaip viskas klostėsi jūsų atveju, ar susitvarkė savaime, ar reikėjo papildomos pagalbos?
Simoleta parašė:
Sveikos,
Norėčiau paklausti, gal kuri buvote susidūrusi su padidėjusiu raumenų tonusu 8 mėn…
Mums irgi dabar tas pats, labai pergyvenu, bandom lankyt baseina, tai visa laika rekia irdar labiau isitempia😰
Spindulėlė1 parašė:
Mums irgi dabar tas pats, labai pergyvenu, bandom lankyt baseina, tai visa laika rekia irdar labiau isitempia😰
O ką kineze jums dėl to sako?
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai