Coliuuke parašė:
Mano irgi nesivarto, net ant šonų pati dar nesiverčia
Šonu paguldžius tai riečias🙈 na jei tv įjungi tada paguli ant šoniuko🤯
Coliuuke parašė:
Mano irgi nesivarto, net ant šonų pati dar nesiverčia
Šonu paguldžius tai riečias🙈 na jei tv įjungi tada paguli ant šoniuko🤯
Mettija parašė:
Pas mus kita bėda, o gal ne bėda- meta soskę lauk ir čiulpia nykštį🤯 normalu tai?
Pas mus soskę pripažino gal tik pirmą mėnesį, paskui visiškai atsisakė ir iki dabar neįmanoma įsiūlyti, o va kumštis nuolat burnoje
tiek kinezė, tiek šeimos gyditoja patikino, kad visiškai normalu. Kumštukus burnoje yra vienas iš kūdikio raidos etapų
maniškis irgi soskės neima tik pirštai, kumsčiai burnoj
tai irgi domėjausi kad kol nepradeda tik nykščio čiulpti yra viskas gerai.
O vartosi irgi sunkiai 🫣 kartais tik nuo pilvo ant nugaros kai jau jam nusibosta po 15 min, į vienà kitą šoną atsigula lengvai bet ant pilvo niekaip neapsiverčia. tik jau labai keliauja.. apsisuka aplink ratu 😂 padedi ant jo kilimuko randi ant kilimo. manau prasidės tuoj linksmybės. bet vaikštom į mankštas tai sakė viskas gerai ir su laiku apsivers
Norejau paklausti gal dar pas kazka yra nevalgiu vaiku? Musiskei 4menesiai ,nors svorio priauga puikiai, bet ji kazkaip mazai ml suvalgo. Maitinu misinuku tik tai nuo dienos skirtingai, max ka suvalgo vienu kartu 180bet taip retai buna, dazniausiai 120 arba buna kad vos 70 suvalgo ir pns. Per diena ml buna 700 buna kad ir 900 plius minus. Gal pas kazka panasiai?🙄
BitėMaja parašė:
Pas mus soskę pripažino gal tik pirmą mėnesį, paskui visiškai atsisakė ir iki dabar neįmanoma įsiūlyti, o va kumštis nuolat burnojetiek kinezė, tiek šeimos gydi…
Na man irgi sake raidos etapas, bet pyze pirstai jau kaip varske- nuolat burnoj🙈
Moti parašė:
Norejau paklausti gal dar pas kazka yra nevalgiu vaiku? Musiskei 4menesiai ,nors svorio priauga puikiai, bet ji kazkaip mazai ml suvalgo. Maitinu misinuku tik tai n…
Mes nevalgus- vienu kartu vakare max 140 ml, o diena ivairiai nuo 60 ml iki 110ml🙈 si men priaugo 700 g 🙂 gyd sake viskas ok 🤷♀️
Mettija parašė:
Mes nevalgus- vienu kartu vakare max 140 ml, o diena ivairiai nuo 60 ml iki 110ml🙈 si men priaugo 700 g 🙂 gyd sake viskas ok 🤷♀️
O pas mus per menesi 1,2kg priaugo. Tai tikrai dziugu, bet sakau kartais taip keista kad tiek mazai suvalgo.. bet kol svoris auga tol ramu turbut😊
Moti parašė:
O pas mus per menesi 1,2kg priaugo. Tai tikrai dziugu, bet sakau kartais taip keista kad tiek mazai suvalgo.. bet kol svoris auga tol ramu turbut😊
Ogo tada tikrai ner ko nerimaut👍 mane tik nervuoja buteliuku plovimai ir sterilizavimai🤯 turiu ju 4 ir vis vyrui sakau mp maitint 100 k lengviau😭 bet aikart nepavyko nuo 3 men tik naktimis zinda😒
14 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
Laikykites 🫂