Auryt parašė:
Sveikos. Jau dabar drąsiai jungiuosi laukimui kartu su jumis! 💃 mano istorija tokia komplikuota, kad tik dabar, kai jau 14 savaičių, galiu ramiai įkvėpti 🫠 ėjau 6 s…
Sveikinimai🎉
Auryt parašė:
Sveikos. Jau dabar drąsiai jungiuosi laukimui kartu su jumis! 💃 mano istorija tokia komplikuota, kad tik dabar, kai jau 14 savaičių, galiu ramiai įkvėpti 🫠 ėjau 6 s…
Sveikinimai🎉
Sveikos. O as vakar nuejau pas ginekologe pries genetiku patikra nes nerimavau, kad nejauciu judesiu. Ir suzinojau, kad yra cistos kraujagysliniame rezginyje... jokio dydzio tiksliai kiek ju nepasake patikrino kitus organus sake viskas ok.. bet ir nebuvo detalaus matavimo. Tai einu is proto... siandien gavau pas kita ginekologe su prasymu, kad viska ismatuotu.
Džeizė parašė:
Neramh turetu buti del nepraeinanciu labai ilgai sukietejimu, nepraeinancio skausmo. Visa kita normalu ir nera ko nerimauti ;) Pasitikekit savimi ir savo vaiku.
Ačiū, nesinori sukti galvos, bet pirmąkartė esu, galvoju, ar tai normalu
google paskaotai, tai neduok diev..
Poppy8 parašė:
Būna, būna. Man tai ženklas, kad ramiau mama, lėtink tempą 😃 nes patempia būtent tada kai kažkokia intensyvesne veikla užsiimu ar skubiai darau kažką, nu arba vakar…
Poilsis tikrai savo daro, tiesiog atsiranda diskomfortas dėl tų pojūčių. Lėkciau į ligoninę jei jau koki raižymai stiprus atsirastų, ar tepliojimai.. suprantu, kad normalu, viskas auga, jau ir pilvukas nera mazas, tai ir tą nugarą daugiau pamaudzia. Bet nebuvau niekada 18 sav nėščia, tai pasuku galvą del to normalu ar nelabai 😄 ypač, kad jau visą men nebuvau pas gyd., eisiu uz 2 sav dar tik 🥹
EliNora parašė:
Kaip man gerai šita frazė suveikia, atrodo tikrai mums kartais daugiau to tikėjimo prireikia, bet viskas bus gerai ❤️
Man tikejimas vaikus tiek pirmu nestumu ramybes dave, tiek dabar. Nes jeigu netikesiu as, tai kas tada? Ir nelaksciau nei i priimamuosius, nei ten panikavau, kad yra blogai. As zinojau, kas yra ir bus gerai. O kad uzeina tu minciu ir tu jausmu ir man, zinoma. Bet neprisileidziu. Mano vaikai stiprus ir kovotojai 💪 Nebent zinoma atsirasru skausmai, kraujas, judesiu dingimas veliau, tada taip… jau nesedeciau tik vedina tokiomis mintimis.
sun1234 parašė:
Ačiū, nesinori sukti galvos, bet pirmąkartė esu, galvoju, ar tai normalugoogle paskaotai, tai neduok diev..
![]()
Jus google paskaitykit kai Jums skauda galva ir gerkle. 😅 Begsit i priimamaji.
O siaip vengiu. Aciu Dievui, kai su dukra metuku gulejau ligonineje ir neskaiciau google jos diagnozes placiau... nes buciau prazilus momentaliai, ir turbut be plauku per kelias minutes buciau likusi ur puolusi i panika nenormalia. Zodziu... eu tuo google reikia atsargiai 😁
Jola. parašė:
Sveikos. O as vakar nuejau pas ginekologe pries genetiku patikra nes nerimavau, kad nejauciu judesiu. Ir suzinojau, kad yra cistos kraujagysliniame rezginyje... jok…
labai uzjauciu. O cia pas vaikuti? ar kaip? 😢
Džeizė parašė:
labai uzjauciu. O cia pas vaikuti? ar kaip? 😢
Na Taip
sako kad nieko błogo jos bet vis tiek neramu
JOLE- parašė:
Sveikinu 💐
Dėl sprando raukšlės genetikė sakė, kad iki 3 yra norma.
Aš antrinu, kad norma. Mano buvo mažesnė, bet genetikė aptardama rezultatus, sakė viskas iki 3 yra norma tai ar 0.5, 1 ar 2 nereiškia, kad didesnis kažkas blogiau ar įtartiniau
Jola. parašė:
Na Taipsako kad nieko błogo jos bet vis tiek neramu
pasiskaiciau, tai cia del augimo susidsri tos cistos ir beveik visada augant toliau jos pranyksta. 🤷♀️ Tai, manau, kad ir nereikia panikuoti
Jola. parašė:
Na Taipsako kad nieko błogo jos bet vis tiek neramu
Pas mane cista 2.5 cm, jau 3 metai. Endometrionine, kuri nedings. Bet visi gydytojai sakė, kad geriau planuoti nestuma, nei operuoti, kad kiausides nepjauti. Nedings ir per nestumą, bet netrukdo ji, bent neminejo, kad turėtų
sesė su polipu gimde
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai