dadadyte parašė:
Sveikos. Ar gali ismokos buti uzrasytos tecio vardu, bet pinigai eiti i mamos saskaita, o ne tecio?
Negali
jau rase apie tai.
dadadyte parašė:
Sveikos. Ar gali ismokos buti uzrasytos tecio vardu, bet pinigai eiti i mamos saskaita, o ne tecio?
Negali
jau rase apie tai.
Mom. parašė:
Ar norint antru metu ismoka gauti ant vyro, reikia eiti pildyti prasyma i sodra, ar yra kazkur internete reikalingi popieriai, kuriuos uztektu uzpildyti?
Yra internete prisijungus prie Sodros paskyros 😉 moteris pildo prašymą dėl išmokos nutraukimo, vyras pildo prašymą dėl išmokos paskyrimo.
Mom. parašė:
Ar norint antru metu ismoka gauti ant vyro, reikia eiti pildyti prasyma i sodra, ar yra kazkur internete reikalingi popieriai, kuriuos uztektu uzpildyti?
1000ir1naktis parašė:
Nepamirškite, kad VPA išmoką galima perrašyt ir ant vaiko senelių (jeigu teisę į išmoką turi bent vienas iš tėvų)![]()
O jeigu aš dirbanti, bet negaunu jokių išmokų iš sodros, nes truksta stažo,galima antrus metus rašyti ant vaiko tėčio ar senelių?
Paslaptuuke parašė:
O jeigu aš dirbanti, bet negaunu jokių išmokų iš sodros, nes truksta stažo,galima antrus metus rašyti ant vaiko tėčio ar senelių?
Taip. Perrasinet nieko nereikia.
Jolanta-K@J mama parašė:
Taip. Perrasinet nieko nereikia.
Bet pažystama sakė, kad tada mama turi grįžti į darbą? Čia tiesa ar tik kalbos
Paslaptuuke parašė:
Netiesa.as pirmus metus negavau nieko nes stazo neturejau.antrus metus vyrui perasiau ir namuose buvau.
Paslaptuuke parašė:
Tik kalbos.
Jolanta-K@J mama parašė:
Tik kalbos.
O gal žinote kaip tadanyra su sveikatos draudimu? Perrašau vyrui bet į darbą neinu ir man stažas nenutrūksta? Ir sveikatos draudimą turiu ?
14 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai