2022.09.24 20:57 (prieš 3 m.)
Netipiška parašė:
Gerai, kad Jūsų valgo. O mano nuo kūdikystės tik skanų maistą valgo. Šiaip tai man įdomi ta versija, kad vaikai skoniu nežino ir viską valgyti turi. Kažin, ko tada …
Tai, kad valgo ir daug kas taip valgo be druskos ir cukraus. Zinoma, ne jusu pazystami, bet kiti zmones valgo. O daugelis suaugusiu vartoja druska, prieskonius ir cukru todel, kad taip iprate nuo kudikystes. Nes musu tevai taip mus augino. Tai cia logiska. Gimes kudikis, zino tik, kad mp arba pm yra skanus saldus maistas, bet jis tikrai nezino kad egzistuoja kazkokie prieskoniai, cukrus ar druskos. Maniskis irgi nevalgydavo tu kosiu, bet is mano lekstes valgydavo, nes jis noredavo nuo bendro stalo valgyti, o kadangi pas mane taip pat nera tu prieskoniu visokiu tai ir duodavau. Jis zini kas yra tas cukrus, zino kad tai skanu, zino kas tie saldainiai ir nesveikas maistas, bet su mielu noru valgo tai ka as pagaminu be pridetinio cukraus ar druskos, kuriu i maista visai nededu. Ir ne del to kad buciau sveikuole kokia, man paprasciausiai skaniau be ju. Ir matau kad mano vaiko valgymo yprociai tokie pat.