Jente@ parašė:
Sveikos, norejau paklausti, ar cia man vienai alie reikalauja asmens tapatybes dokumentu ir banko sutarties, kad galeciau atsiskaityti uz prekes? jau antra savaite …
man nereikejo patvrtinti
Jente@ parašė:
Sveikos, norejau paklausti, ar cia man vienai alie reikalauja asmens tapatybes dokumentu ir banko sutarties, kad galeciau atsiskaityti uz prekes? jau antra savaite …
man nereikejo patvrtinti
Jente@ parašė:
Gal jusu kortele viena pavarde, o banko sistemoj kita? Cia as tik spelioju...
Sveiki,
Dukros ugis 110, noriu pirkti kelnytes...koki dydi tureciau rinktis?
dar noriu batukus uzsakyti, dukra lt nesioja 28 dydi, koki ten tureciau uzsakyti?
sunku susigaudyt man su tais dydziais
ir pati noreciau paltuka uzsisakyti, as nesioju s/m dydi,nesinau ka tem sakytis XL ?
sveikos, as snd gavau si kostiumeli www.aliexpress.com/snapshot/6009497512.html labai grazus,tik liuskyte labai jau siaura,bet mes kai kudi tai turetu tikti vasarai
Sveikos,
Po kiek laiko nuo prekės išsiuntimo matote siuntinį China post sistemoje? Mano viena prekė išsiųsta prieš 6 dienas, bet siuntos neranda, o viena prekė išsiųsta vakar ir jau rodo. Ar jums buvę taip, kad ilgiau nerodytų? O gal jau reikia į pardavėją kreiptis, kad patikslintų ar tikrai gerą siuntos numerį parašė
Kemi parašė:
Sveikos,
Po kiek laiko nuo prekės išsiuntimo matote siuntinį China post sistemoje? Mano vie…
man atrodo iki 10 dienu gali nerodyt.
Jente@ parašė:
Skambinausi ir i banka, pas juos sake viskas gerai, cia alie jau kazkas ne to, kad dabar reikalauja mano asmens duomenu![]()
nu tikrai neturetu to prasyt, keista kazkaip
14 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai