Kate345 parašė:
Įkelsiu ryt ryte, nes dabar darytis tai nemanau jog verta
Lauksim ziniu😉
Kate345 parašė:
Įkelsiu ryt ryte, nes dabar darytis tai nemanau jog verta
Lauksim ziniu😉
Ayta parašė:
Lauksim ziniu😉
Kiek supratau turi būt ryški antra juostelė, jei vaiduoklis tai meluoja
Kate345 parašė:
Kiek supratau turi būt ryški antra juostelė, jei vaiduoklis tai meluoja
Labas rytas, gali but antra ryski, gali but neryski, gali ir visai nerodyt, ne visada meluoja, ikelkit, paziuresim😊
Kate345 parašė:
Po 3min-5min visiśkai tuščia tik vienas | . Ar meluoja?
tuscias, manau nestumo nera
Kate345 parašė:
Po 3min-5min visiśkai tuščia tik vienas | . Ar meluoja?
Kai nera nestumo, tai nemeluoja, gali apgauti, kad yra, bet jusu atveju viskas ok, jei butu jau aiskiai rodytu po dienu velavimo, gakit nusiramint ir ramiai laukt pasiklydusiu mm😉
Ayta parašė:
Kai nera nestumo, tai nemeluoja, gali apgauti, kad yra, bet jusu atveju viskas ok, jei butu jau aiskiai rodytu po dienu velavimo, gakit nusiramint ir ramiai laukt p…
Net po 10-20min patikrinau vistiek tik vienas pagaliukas. Vadinas paklydusios mm? O dėl ko tuomet pykina? Ar aš tik išsigalvoju? Kažin, net įdomu.. Nes valgyt atrodo nieko negaliu nes žiaukčioju ir temp 36,9.. O mm veluoja jau 3dienos
Kate345 parašė:
Net po 10-20min patikrinau vistiek tik vienas pagaliukas. Vadinas paklydusios mm? O dėl ko tuomet pykina? Ar aš tik išsigalvoju? Kažin, net įdomu.. Nes valgyt atro…
Jei temperatūra tikrai 39,9, tai man įdomu kodėl jūs dar ne ligoninės priėmime? Dėl to ir pykina, kad temperatūra nežmoniška. Mušti reikia, ir kuo skubiau. Ir išsiaiškinkit dėl ko tiek užkilo, nes 100proc kad ne dėl nėštumo
Kate345 parašė:
Net po 10-20min patikrinau vistiek tik vienas pagaliukas. Vadinas paklydusios mm? O dėl ko tuomet pykina? Ar aš tik išsigalvoju? Kažin, net įdomu.. Nes valgyt atro…
Kai mm pasiklydo mane irgi pykino ir temp buvo,bet tai gali but daugiau pasamonej, nuo minties apie galima nestuma ar pan, na man gine taip aiskino, nors mane pries mm daznai papykina, tai jau ipratau. Nusiraminkit ir laukit mm☺️
LifeHappens parašė:
Jei temperatūra tikrai 39,9, tai man įdomu kodėl jūs dar ne ligoninės priėmime? Dėl to ir pykina, kad temperatūra nežmoniška. Mušti reikia, ir kuo skubiau. Ir išsia…
Ojetus sumaičiau vieną skaičių.. Pataisiau. Temp 36,9
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai