Zivilyte22 parašė:
Laba diena![]()
Taip, ryt ryte darys skana , tada des kazkokia piliule ar kazka panasaus kad prasi…
Nu linkiu sekmes.. viskas bus gerai
Zivilyte22 parašė:
Laba diena![]()
Taip, ryt ryte darys skana , tada des kazkokia piliule ar kazka panasaus kad prasi…
Nu linkiu sekmes.. viskas bus gerai
majority parašė:
Nu linkiu sekmes.. viskas bus gerai![]()
Aciu , man jos prireiks .
tikiuosi geriausio zinoma.
Zivilyte22 parašė:
Aciu , man jos prireiks .tikiuosi geriausio zinoma.
![]()
Kitaip ir buti negali.. lauksim ziniu
majority parašė:
Kitaip ir buti negali.. lauksim ziniu![]()
Butinai pranesiu .
Gintare.R parašė:
Sveikos, mamytes, norejau pasiteirauti, kokio dydzio rubelius pirkote i ligonine? 50/52/56?? Niekaip negaliu nuspresti, kokius pirkti![]()
As kai laukaisui savo pirmo sunaus tai pirkau 52 cm. i ligonine. Buvo gerai, O kaip su dvyniais buna .. jie mazesni buna greiciausiai.. Tai gal jau turincios dvynukus pades mum
Gintare.R parašė:
Sveikos, mamytes, norejau pasiteirauti, kokio dydzio rubelius pirkote i ligonine? 50/52/56?? Niekaip negaliu nuspresti, kokius pirkti![]()
Newborn, tai berods 50dydis bus. Na rašo iki 3.4 kg. Nerizikavau pirkti dar mažesnių, nes jeigu gims mažyčiai tai vis tiek inkubatoriuje jie būna nuogi su vilniniais drabužėliais
femme fatale parašė:
Taip, Nifedipinas padejo, bet jei dar karta uzeis sake Nifedipino nebeduos. Cia buvo paskutine mano doze. Siandien palyginus gerai jauciuos, buna karts nuo karto da…
Smagu girdeti kad padejo siam kartui, tikiuosi dar savaitele kita, nors ir dabar juk ne taip ir blogai butu.
O kiek doziu tu is viso jau gavai?
Zivilyte22 parašė:
Laba diena![]()
Zivilyte, tikiu kad neramu, svarbiausia siandien pailseti ir gerai issimiegoti.
O tu gal tareisi su kokiu nors gydytoju konkreciu del gimdymo?
Gintare.R parašė:
As tai kiekvienu po biski turiu, nes būna taip kad užrašyta 52 o vienodo dydžio su 50 ir panašiai. Man atrodo ziuresiu pagal svoriuka jau gale, kadangi jau dabar nėra mazuliukai tai jauciu 50 tikrai neimsiu, jau geriau didesni nei mažesni
yummy_mummy parašė:
Newborn, tai berods 50dydis bus. Na rašo iki 3.4 kg. Nerizikavau pirkti dar mažesnių, nes jeigu gims mažyčiai tai vis tiek inkubatoriuje jie būna nuogi su vilniniai…
As prisipirkau newborn , tikiuosi gerai bus .
13 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai