Lelija011 parašė:
Buvau pas Machtejevienę
Pas jąnsunku papulti, bet gaudykit registratūroj ją-malonumas, šlliltumas nerealus…
Bandysiu pirmadieni skambinti , nes sakė, kad kas antra pirmadieni talonus dalina, nu tikiuosi pavyks pas ja! ❤️🙏🙏
Lelija011 parašė:
Buvau pas Machtejevienę
Pas jąnsunku papulti, bet gaudykit registratūroj ją-malonumas, šlliltumas nerealus…
Bandysiu pirmadieni skambinti , nes sakė, kad kas antra pirmadieni talonus dalina, nu tikiuosi pavyks pas ja! ❤️🙏🙏
LauraJ_ parašė:
Tai, kad kiekvieną pirmadienį naujus talonus dalina. Tačiau jie buna vizitams po 2 savaičių.
Vaiva77 parašė:
Tai, kad kiekvieną pirmadienį naujus talonus dalina. Tačiau jie buna vizitams po 2 savaičių.
Aaa, matyt mano gydytoja suklydo gal🙈
as buvau patekus pas Gintauta, nelabai jis man patiko.. senas, ir kazka tyliai burba po kauke, nieko negirdejau ka snekejo, ir vis klausiau, ka sakot, ka sakot... turbut galvojo kad as pusiau kurcia
ir labai keistai aiskino del DC/DA dvyniu identiskumo, ka paskui 6 kiti gydytojai paneige..
Machtejeviene tikrai wow, as irgi pas ja noreciau, bet talonu nebuna, nors sedziu nuo anksciausio ryto pirmadieniais ant tos e-sveikatos ir niekad negaunu. Ji man echo dare kai gulejau skyriuj..
Man ji tokia pasirode gydytoja kaip is filmu buna.. tikrai rupi pacientas..
Mase parašė:
Sveikos, būsimos mamytės! Belaukiant mažylių labai prašau užpildyti! 🙏 kol mūsų sausinukė ramiai miega noriu pasibaigti darbelį![]()
Ačiū! Užpildžiau
Tain jeigu esate pasiruošusi. pasidalinkite savo gimdymo istorija. Mes čia visos speliojame, kas kaip 🥰
Mamos, reikia patarimo... Kadangi vasario 13d. turiu vizitą privačiai pas ginekologę bus 10-11 savaitė, klausimas - Ar man jau dabar registruotis į Perinatologijos kliniką Kaune ar palaukti ginekologės vizito? Nes klausimas ar privačiai gydytojos gali išrašyt siuntimą ar turėčiau prašyti savo šeimos gydytojos? Neįsivaizduoju kokios ten eilės ir ar spėsiu paskui 12-13 savaitės vizitui,nes akcentavo kad būtinai reikės pasirodyti ten,tik neišsiaiškinau detalių...
Sveikos, gal kam reikia dvynuku maitinimo pagalves? Norime kazkam perleisti atiduoti
namie uzima vietos , o senai isaugom
Realiai naudojom kaip "laisvu ranku " sistema maitinimui buteliukais nuo menesio su biskiu ir budami virs metu , metu dvieju dar vakarais prigule vaikai gerdavo misini joje
pagalve nesuplysus tvarkinga,buvo pirkta nauja is miego harmonijos. Tik reiktu siek tiek pasipildyti vidaus kamsalo eps granuliu (galima isigyti parduotuvese). Pagalve atsisega,lengva pripildyti. Randames Vilniuj.Dovanojam ,reiktu atvaziuoti pasiimti. Daugiau info ir foto pm. Cia pridedy foto is interneto 
Grechn35 parašė:
Mamos, reikia patarimo... Kadangi vasario 13d. turiu vizitą privačiai pas ginekologę bus 10-11 savaitė, klausimas - Ar man jau dabar registruotis į Perinatologijos …
siuntimo reikia, ir talonai buna registracijoms 2 savaitems i prieki
Spurguspurga parašė:
Sveikos, gal kam reikia dvynuku maitinimo pagalves? Norime kazkam perleisti atiduotinamie uzima vietos , o senai isaugom
Realiai naudojom kaip "laisvu ranku "…
mielai paimciau
parasiau jums pm
3 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai