2018.05.07 11:09 (prieš 7 m.)
Ji ne lietuvė, iš ukrainos. Ji turi savotišką mąstymą ir viskas. Vakar kalbėjom apie pinigus, tai sakiau, kad mums patiems striuka. Nesuprato. Dzin jog turiu tris vaikus. Tiesiog kartą paskolinau pinigų, nes reikėjo jos vaikui vaistams, bet dabar jei skambina tai su reikalu. Bėda, jog pritempė man įvairiausių drabužių, vaikams žaislų ir pan., nors sakiau, kad nebeneštų, nes tiesiog neturiu vietos. Aš su trim vaikais gyvenu mažesniame bute nei jie tryse
vakar vyras pasiūlė advokatą, kuris padėtų sumažinti skolos tarifą, tai atsisakė. Mes jau buvom sutarę, kad nebeskolinsim jiems, tik mokėsim jei reikės jos kaip auklės paslaugų kada reikia. Nes ir skolinti yra prabanga, be to mums patiems tų pinigų reikia. Tiesiog realiai įvertinus savo galymybes ir prioritetus to nebegalime daryti. Tik bėda, kad jie negražiai pasielgė, jog pasikvietė į svečius pirmą kartą ir paprašė pinigų. Tiesiog rišiu su tais jos daiktų nešimais ir aiškiai pasakysiu, kad nebeneštų nieko, nes aš vietos neturiu, o ir nereikia mums tiek žaislų. Be to vis jais skundžiuosi. O mano vyras išvis užpyko, nes sakė, kad prieš kelis metus jis paprašė jos vyro paskolinti 20 eurų sakė po vidurnakčio grąžins, bet nedavė, o kitiems davė, kad taškytų su juo prie lošimų aparatų. Pati nesiskolinu ir nenoriu draugysčių dėl naudos. Be to realiai visada žiūrėjau jai į veidą ir mačiau, jog ji ne itin degė džiaugsmu skolintis ar kviestis į svečius, nes turbūt nejaukiai jaučiasi, bet vyrui reikia ir viskas. O ir aš atsisakysiu visų šmutkių, žaislų, paprašysiu pagalbos bet už tai ir atsilyginsiu ir nebekalbėsiu kur ėjau, ką veikiau ar aprispirkau. Tiesiog pastebėjau su jais apie finansus ir taupymą kalbėti nenaudinga.
Ačiū už patarimus. Lengviau pasidarė