mamaciole parašė:
tikiuos baigesi cia tos nesamones,daugiau neuzsuks cia tersti oro![]()
uzsuksim uzsuksim, pries tai zirniu pupu prilesim, kad labiau terstusi
mamaciole parašė:
tikiuos baigesi cia tos nesamones,daugiau neuzsuks cia tersti oro![]()
uzsuksim uzsuksim, pries tai zirniu pupu prilesim, kad labiau terstusi
zara... parašė:
nu geda geda,bet ka darysi,bet maniskis ir taip siltakraujis nereikia jo sildyti,ne kaip mane ledo karaliene,man visada salta![]()
![]()
![]()
va va ziurek mes ne vien turim vienodu daiktu,bet ir pacios vienodos,man ir pastoviai salta
Skierkute parašė:
uzsuksim uzsuksim, pries tai zirniu pupu prilesim, kad labiau terstusi![]()
nu kad tau net pupu nereikia,ir taip cia uzvarai,bet zinai kaip yra pacio sudas niekada nesmirda
ei skierkute rimtai tau nepabodo dar ka?zinok is tokios meiles mums gali ir ant moteru patraukt
zara... parašė:
nu kad tau net pupu nereikia,ir taip cia uzvarai,bet zinai kaip yra pacio sudas niekada nesmirda![]()
![]()
ei skierkute rimtai tau nepabodo dar ka?zinok is tokios meiles mums gali ir ant moteru patraukt![]()
![]()
![]()
Nu jau visko gana.....
Negana, kad Virginija niekada parašyti nieko negali....
Buvo vienu metu dar viena narė, kuri užkliuvo kaip mat, senbūvėm.
Dabar jau ir aš, ir dar skierkutė...
Ir dar kažkas sako MES NEPIKTYBIŠKOS....
Atsibodo jau....
Kažin iš vis, kam čia dėmesio trūkumas....
Iš vis nerašydavot pačios čia dienų dienas, o vat šiandien viską baigiat išsipasakoti būtent čia...
Nuobodoka gal paliko uždaroj grupėj?
Ir šiaip, čia aš matau užrašą VIENIŠOS MAMYTĖS, juk jūs abi nebe vienišos, bet jau vadovaujat tai labiausiai čia.
Kas gali ateiti, kas ne, kas gali rašyti kas ne....
Nematau po jūsų nuotraukom parašyta nei DIREKTORĖ nei SAVININKĖ ar šiaip koks įgaliotas asmuo vadovavimui šiai temai....
Taip, kad... Gal gana kabinėtis prie visų kas rašo.
Ir nevaidinkit, kad čia tipo kitos durnos ir kelią duodat....
Nes čia jau tuoj jums visos kelią duos........ Jei taip ir toliau kelsit vėjus....
Kaip pačioms neatsibodo....
Man_Dra parašė:
Nu jau visko gana.....
Atsibodo jau....
Iš vis nerašydavot pačios čia dienų dienas, o vat šiandien viską baigiat išsipasakoti būtent čia...
Ir šiaip, čia aš matau užrašą VIENIŠOS MAMYTĖS, juk jūs abi nebe vienišos, bet jau vadovaujat tai labiausiai čia.
Nematau po jūsų nuotraukom parašyta nei DIREKTORĖ nei SAVININKĖ ar šiaip koks įgaliotas asmuo vadovavimui šiai temai....
Nes čia jau tuoj jums visos kelią duos........ Jei taip ir toliau kelsit vėjus....
iveta ogo kaip tu pasikeitei,cia konflikto nebutu buve,jei viena,kita,trecia,nebutu cia lazdavojusi,oi kaip tu matai kitus,nekarta sakiau baigiam konflikta,visom vietos uzteks,bet ne jums geriau pasikandziot...jei jums nepatinka kad mes cia bendraujam,prasom yra kitu forumu...nereikia issikalineti...patys sita veja sukelet ir paskui visom keturiom saukia,kokios mes blogos...nusivyliau tavim mergyt tavim siandien...nors buvau visai kitokios nuomones
visu pirma Iveta tau niekas nedraudzia
antra ar zinai kaip buvo su Virga?
trecia skierkute pati siandien viska pradejo
del to,kad mes dabar jau ne vienisos,tai nereiskia,kad mes tokios nebuvom,kad viso to neisgyvenom. pagal tave iseina taip,kad jeigu jau susiradai antra puse tai von is cia. mes cia nei diktuojam nei ka,o isreiskiam savo nuomone ir tos kurios nemoka isreiksti ir bando cia kazka izeidineti savo neismanymu tai tegul neraso,as neliepiau,o tiesiog palinkejau
Man_Dra parašė:
Nu jau visko gana.....
Atsibodo jau....
tai tu turi savo grupe,tiek nariu,o tau nenuobodu savoj grupej,kad kipsuoji cia,as taves nesuprantu,kas tau cia nepatinka...kas nors draudzia tau cia bendrauti????
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai