zara... parašė:
![]()
![]()
![]()
na taip iseina
![]()
mes nepiktos,mes draugiskos,tik kai nepritampi visada lengva sakyt kad kiti kalti
![]()
va va ir priezastis aiski
zara... parašė:
![]()
![]()
![]()
na taip iseina
![]()
mes nepiktos,mes draugiskos,tik kai nepritampi visada lengva sakyt kad kiti kalti
![]()
va va ir priezastis aiski
mamaciole parašė:
pritariu tau
bet matyt kaip skierkute sake,mes esam piktos,nes nep*stos
tai atsiprasant ten kitoj temoj kur jos bendrauja,jos jau visos pap*stos? tiesiog toks klausimas iskilo,nes kitaip juk jos piktos butu
biski sorry, patikslinu : sakiau, PASAK MANO VT, jei esi pikta, tai niekas taves nedulkina . ne mano mintis, bet jau pastebejau, kad minciu nesekat
mamaciole parašė:
va va ir priezastis aiski![]()
ka beveiki,miega taviskiai vyrai?
viso sito konflikto ar kitaip tariant anekdoto priezastis yra vieno zmogaus cia pasisakymas(virgos),nebutu pasisapius,nebutu ispusto burbulo buve,o ir kitoms kistis nebutu reikeje ir vadinti mus piktomis,kitaip tariant ne***tomis,ir mes butume sau graziai ir ramiai bendrave
isvada persasi viena,kad tos kurios nemoka normaliai bendrauti palinkeciau,kad sia tema geriau aplenktu!
Skierkute parašė:
biski sorry, patikslinu : sakiau, PASAK MANO VT, jei esi pikta, tai niekas taves nedulkina . ne mano mintis, bet jau pastebejau, kad minciu nesekat![]()
as viska puikiai perskaiciau ir minty pagavau
mamaciole parašė:
viso sito konflikto ar kitaip tariant anekdoto priezastis yra vieno zmogaus cia pasisakymas(virgos),nebutu pasisapius,nebutu ispusto burbulo buve,o ir kitoms kistis nebutu reikeje ir vadinti mus piktomis,kitaip tariant ne***tomis,ir mes butume sau graziai ir ramiai bendrave![]()
isvada persasi viena,kad tos kurios nemoka normaliai bendrauti palinkeciau,kad sia tema geriau aplenktu!
pritariu tau mieloji,nes toks ispudis siandien,kad cia tik atejo pasibart,prie ko nors prisikabint,visos atrodem kaip kokiu vaiku darzely,kad viena kitai kuo skaudziau ignybt,ikast ir paskui kaip faina,geda tokiam forume vietos neuztenka
zara... parašė:
pritariu tau mieloji,nes toks ispudis siandien,kad cia tik atejo pasibart,prie ko nors prisikabint,visos atrodem kaip kokiu vaiku darzely,kad viena kitai kuo skaudziau ignybt,ikast ir paskui kaip faina,geda tokiam forume vietos neuztenka![]()
![]()
![]()
matyt ta 13 diena jas gal veikia,ar cia demesio trukumas
mamaciole parašė:
matyt ta 13 diena jas gal veikia,ar cia demesio trukumas![]()
rimtai jug 13d,viskas aisku,pasakyk kad dar pilnatis,nu ligtai ne,nematau nes uzuolaidos uztrauktos
zara... parašė:
rimtai jug 13d,viskas aisku,pasakyk kad dar pilnatis,nu ligtai ne,nematau nes uzuolaidos uztrauktos![]()
![]()
as ir nematau
25 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai