kabinetuke parašė:
Pasirodysiu kvaila, bet ką į lūpas leidžia kad storos būtų![]()
manyciau hialurono rugsti?
kabinetuke parašė:
manyciau hialurono rugsti?
kabinetuke parašė:
Implantas arba hialiuronas.
ir tau laimingai estrela. Duok Dieve neprisisneketum cia taip drasiai, kad paskui netektu skaudziai werkti. Tikrai gywenime wiskas atsisuka bumerangu ir neatmesk tikimybes, kad pati lauksies dar wieno butent wirs 35 m. amziaus. Tada tikrai prisiminsi ka cia rasei. Atsibusk mergaite biski ir pasimokyk nors truputeli kulturos.. Negrazu sitaip nors cia wyksta tik wirtualus bendrawimas. Wisos laukiames ir nera reikalo wienu ar kitu atzwilgiu waryt ant kazko. Buk sawo wietoj, o nekokia nuomone pasilaikyk sau.
estrela26 parašė:
Ka as galiu pasakyti vargses karves senes gulincios lovose ir nepanesancios subiniu. Tai jus ligones nes nestumas ne liga ir lovose guleti per dienas beprotyste. Ve…
Klausyk, jaunuole, nei is vienos mamos negirdejau, kad jos guli tik todel, kad joms taip norisi - visos mamos arba dirba, arba su vaikuciais uzsiima, o jei gulet liepia gydytojas, tai ir guli, nes vaikas yra brangesnis nei kazkoks palakstymas ar uodegos pavizginimas pries drauges.
Kai kurios echo daugiau turejo del gresiancio persileidimo. O gal ir tu pabandyk eit i echo kaip i kartuves, nes bijai, kad kazkas ne taip, o ne todel, kad tiesiog taip saule susviete ar smegenys vasarai artejant suskystejo? Man pvz su pirmu pilnai uzteko 4 echo per visa nestuma, nes viskas buvo fantastiskai gerai. Ir tai paskutini padare per klaida ligonineje, nes nepaziurejo, kad korteleje jau yra irasas apie vaikucio padeti.
Rauksles matavimas tavo ziniai yra privalomas lietuvoje ji daro darzniausiai 12-13 sav. Jei tu ji praleidai ar tavo ginei smegenys atroje menulio puseje, tai cia jau ne visu mamu problemos. Ir rauksle matuojama ne todel, kad norisi, o dideliu apsigimimu prevencijai - Dauno, Edwarsdo sindromams numatyti.
Gali eit ir meluoti - judesiai rodikliu tampa nuo 26 sav, o dabar gali but gali nebut, 16 savaite ir isvis nejaust gali.
Viltis yra parašė:
Sorry...... Nesvarbu kad man 36 ir laukiuosi antro pametinuko, bet tu nezinai mano kelio iki ju. Ne visoms lengva pastot ir isnesiot, kai kas nueina kruvinus keliu…
Nekreipk į tą beprotę dėmesio, matyt dar gyvenimas nepamokė
O tu šaunuolė, kad va jau antras vaikutis pakeliui! Viskam pasaulyje turi būti pusiausvyra ir teisingumas
Dažniausiai, kai negali labai ilgai pastot ir pagaliau pastoji, o paskui pagaliau sulauki išsvajoto stebuklo - smegenys kažkaip atsibluokuoja nuo to nevaisingumo ir antras lelius ateina labai greitai ☺ Aš pati negalėjau pastot 5 metus (aišku, ne toks ir ilgas laiko tarpas), paskui išnešiot ( 3 nesivystantys ir negimdinis), bet Dievas grąžino viską su kaupu
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai