Aukselisss parašė:
Nepanašu į manemano kunkolai iki kelių , čia kažkokie mažiukai
![]()
Tai nieko. Pilvas paaugs, tada jie bus tik iki bambos ;)
Aukselisss parašė:
Nepanašu į manemano kunkolai iki kelių , čia kažkokie mažiukai
![]()
fenix parašė:
Ne ne. Net per pilvą jie iki kelių... nebent susivyniot
Mili. parašė:
Nelabai supratau kurioje vietoje jus cia pykimasi matote, nes as matau tiesiog diskusija ir patirties dalinimus? Nejau visais klausimais pas visas turi nuomone paga…
As savo nuomones net neissakiau
tad butent apie tai ir kalbu, kad kabinejaties prie visko
(ir nereikia susireiksminti, kad butent apie jus sneku, deja
)
Marlean parašė:
Nu taip, aš jūsų vaiko nepažįstu, nes jis turbūt ateina ir sako "mama noriu kolos"![]()
Pritariu, toks vaikas dar negabus atskirti kas jam yra gerai, ką galima, o ko ne, todėl mes mamos turime jiems įdiegti teisingą požiūrį į gyvenimą... Tokiam mažiukai ką paduosi tą jis suvalgys, o ypač tai kas saldu ir nesveika, nes viskas kas nesveika yra skanu
Visko neperskaičiau, bet matau, kad atsirado daugiau mamyčių vaikus maitinančių ne vien košėmis, ir blynais ir cepelinais, ir net cola duoda retsykiais, visoms šitoms mamytės siūlyčiau daugiau nieko nekomentuoti, nes visos likusios geros mamos kurios maitina savo vaikus tik košytėm ir vaisiais nervinsis iki nugriuvimo,
Čia net kažkuri šmeižt mane pradėjo, kad savo vaikams tiesiog neverdu košių
, mielosios, aš labai norėčiau pamatyti kaip jūs sumaitintumėte košės bent pora šaukštų mano vaikučiams
, o kas kiaušinuką pasiūlė? pati gydytoja liepė vaikutį pratinti prie tokių produktų, ir puikiai pas mus viskas vyksta. Galėtume pasakyti, kad savo vaikams jūs tingit gaminti dėl to tik košėm maitinat,nes visam kitam reikia daugiau laiko paruošti, bet taip nesakom. Tai kokio velnio kritikuoti, peikti?
Marlean parašė:
Nu taip, aš jūsų vaiko nepažįstu, nes jis turbūt ateina ir sako "mama noriu kolos"![]()
As manau, kad si mama nieko nesupranta net apie elementaria mityba ir bergzdzias reikalas kazka iaiskinti :/
Raselė0526 parašė:
Visko neperskaičiau, bet matau, kad atsirado daugiau mamyčių vaikus maitinančių ne vien košėmis, ir blynais ir cepelinais, ir net cola duoda retsykiais, visoms šito…
Kepta kiausini sake duoti gydytoja kudikiui?
Ant sviestuko gal dar?
Raselė0526 parašė:
Visko neperskaičiau, bet matau, kad atsirado daugiau mamyčių vaikus maitinančių ne vien košėmis, ir blynais ir cepelinais, ir net cola duoda retsykiais, visoms šito…
Kaip jus nusikalbate graudu skaityti
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai