Šilo_uoga parašė:
ITišnikai![]()
Ai, na tie tai išvis kurmiai
Išvelki į dienos šviesą - tai net prisimerkia
Šilo_uoga parašė:
ITišnikai![]()
Ai, na tie tai išvis kurmiai
Išvelki į dienos šviesą - tai net prisimerkia
LunaB parašė:
Tiesiog yra toks žmonių tipas, kuriems vaikas reikalingas varnelei uždėti, kad įgyvendintas 'darbas', kaip, kad pabaigti mokslus, pasistatyti namą, pasodinti medį, …
Va tame ir esmė jog nei vyras nei vaikas man nėra dėl į jog varnele uždėti kažkur ,visom kitom kurios rašo tai ir yra tas varijantas kai vyras ir vaikai tam jog uždėti + . Ir tada prasideda maitinimas iki 2m nes dar viena + uždėti reik pire turimu ,reik auginti vaiką pagal pozytivos tėvystės teorija jog dar viena + užsidėti,o man tai sakau buvo nebuvo vyras,aš su žmogumi būnu vien dėl į jog ji myliu man gera su juo ir mes abu norime būti kartu,ir vaiką abu kartu nusprendėme kada turėti nes abu to norime,bet ne dėl kažkokiu varnelių nes apskritai mes turėjome galimybe vaikų ir neturėti,nes buvo tam tikru indikaciju pas vyrą ir prognozės buvo nekokios ir ką atsitiko taip jog likimas nuspręnde jog mum lempta tapti tėvais ir laukiame mažiuko ar mažiukės,bet sakau tai tikrai niekad nebuvo mano nei tikslas nei noras užsidėti varnele nes net žinant vyro problemas mes esame kartu nes mumis ruša nenoras uždėti varneles,o meilė.
fenix parašė:
Tie, kur slepiasi, tai... burundukai?![]()
Tie kur krūmuose su chalatais laksto
Lūšiukė parašė:
Bet jums nuo to tik sudėtingiau, nepalengvina gyvenimo nukrypimai?
Na aš labai nervinuosi, jei vaikas nevalgo. Tai stengiuosi laiku duoti valgyti
Vabaliukas09 parašė:
Va tame ir esmė jog nei vyras nei vaikas man nėra dėl į jog varnele uždėti kažkur ,visom kitom kurios rašo tai ir yra tas varijantas kai vyras ir vaikai tam jog užd…
Tai kodėl iš visų Jūsų pasisakymų ir planų kaip auginti vaiką viskas atrodo atvirkščiai? Nu nesijaučia man nei per kur, kad Jūs to vaikelio laukiat, kad mylėsit, kad esat pasiruošusi, jam atiduoti geriausia. Viskas ką įžvelgti eina, tai Jūs pasaulio bamba, moterų motera, vadovėlių paskaičiusi, su draugėm pabuvusi viską jau žinot kaip vaikus augint ir ugdyt reikia, o visi kiti durni aplink, nemoterys tiesiog ir dar pasirodo naujiena, kad maitina ilgai tik dėl to, kad varną užsidėt...nu aišku ir mylim turbūt besąlygiškai tik tam, kad varnas užsidėt. O va dresūra pagal knygas, tai čia tikra meilė....vo dabar supratau. Ačiū ;)
Vabaliukas09 parašė:
Va tame ir esmė jog nei vyras nei vaikas man nėra dėl į jog varnele uždėti kažkur ,visom kitom kurios rašo tai ir yra tas varijantas kai vyras ir vaikai tam jog užd…
Na tikrai, geležinė logika. LunaB tai nesąmonę kažkokią suskiedė - rišasi ten viskas, racionalu - na argi galima taip, prieš jūsų logiką?
Vabaliukas09 parašė:
Mums nelempta buti drauge mums nelempta dalintis jausmaisss.. Kaip ten toliau toj minedo dainoj?
Turejot galimybe nesusilaukti kudikio, tai kodėl ja nepasinaudojot?
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
Laikykites 🫂