fenix parašė:
Nu bet tikrai, tos kurios neneigia, kad yra mamos, ne vien moterys - tai jau tos nesipraususios, su chalatais, miega su vaikais, tą bjaurų papą vaiko burnoj laiko, …
Nesiprausia nespeja pavalgyt nu baisu
fenix parašė:
Nu bet tikrai, tos kurios neneigia, kad yra mamos, ne vien moterys - tai jau tos nesipraususios, su chalatais, miega su vaikais, tą bjaurų papą vaiko burnoj laiko, …
Nesiprausia nespeja pavalgyt nu baisu
Vabaliukas09 parašė:
Nesutinku nes visa tai gali paderinti taip kaip reik tau,jus ir vėl kalbate apie situacijas kada tėvai pataikauja vaikui ir paskui ieško pasiteisinimu kodėl nesugeb…
Na pakalbėsim, kai pagimdysit. Bet jūsų pasiteisinimas aukle ar savaitiniu darželiu neturėtų būti suprantamas, kad jūs buvote teisi - jums pavyksta savo sugalvotu rėžimu gyventi.
LaMona parašė:
Na visai neturėti grafiko yra taip pat nelabai gerai. Aš žmogus nemėgstantis grafikų, bet vaikui gimus jo ritmu gyvenu. Ir tai jau grafikas. Mano pažįstami, kas gra…
Na tai nuo to visiško chaoso irgi tik pačioms mamoms blogiau. Arba ne toks auginimo būdas pasirinktas. Nes jei pvz bastaisi visą dieną kažkur, su vežimu (kur vaikas nemato aplinkos - tik dangų), su buteliuku (kurio negli visur pašildyt, ir kartais laikai alkaną) - nekažkas. O jei pvz augini prieraišiai, tai gali būt ant kojų ne namie kiaurą dieną - vaikas nešioklėje ir pavalgo, ir pasidairo kad nebūtų nuobodu, ir pamiega. T.y. na, prisitaikymas prie aplinkybių reiškia ir tinkamo būdo pasirinkimą. Tai mamai, kuri nėra principingai nusistačiusi prieš įvairius dalykus - pasirinkimų kiekis daaaaaug platesnis, ir išeitys lengvesnės
PS neagituoju aš čia to nešiojimo, ir pati taip neauginau. Tik apie aplinkybes ir pasirinkimus rašau, pavyzdžius duodu
Vabaliukas09 parašė:
Tai ar aš kalta jog jum nepavyko suderinti vaiko auginimo su savo moteriškumu?Smagu skaityti tokius komentarus kurie yra į vienus vartus,jei taip buvo jum tai nerei…
Tai va esmė ir yra: jei bus patenkinti vaiko poreikiai. Jei pas jus pagal grafiką bus 12 val manikiuras, o vaikui valgyti 14 val, vaiko poreikiai bus nepatenkinti ir jis verks, jei jam norėsis valgyti 12 val
Coliuke0_0 parašė:
Nesiprausia nespeja pavalgyt nu baisu![]()
Ai, dar ir į tualetą gi nenueina! Nes negali, nu nes vaikai jas valdo
To_the_Moon parašė:
O man tai patinka kartais atsikelti, uzsideti chalata ir visa diena su juo namie sedeti, prie tv ir su karsta kavute rankose. Arba bent jau tiek pasedeti kiek mano …
Ir ko jūs tokia nemoteriškai apsileidus, nu nesuprantu?
fenix parašė:
Ir ko jūs tokia nemoteriškai apsileidus, nu nesuprantu?![]()
![]()
![]()
Tai kad man ir apsileidusiai labai gerai 😁😁 svarbu niekas nemato, pirstais nebado. 😅
LaMona parašė:
Na visai neturėti grafiko yra taip pat nelabai gerai. Aš žmogus nemėgstantis grafikų, bet vaikui gimus jo ritmu gyvenu. Ir tai jau grafikas. Mano pažįstami, kas gra…
Na nereikia nuo vieno krastutinumo iki kito šokti. Kažkokia dienotvarkė susidaro, pagal šeimos aktyvumą. Kalbu apie grafikus , tai jau kaip anksčiau darydavo, kad vaikas valgo sakykim lygei kas tris valandas dienos metu. Nakti išvis nevalgo. Atėjo 12 valanda vaikas valgo, atėjus 1vaikas eina miegoti ir t. T. Užsimano vaikas anksčiau valgyti ar miegoti, tempi gumą kol ateis tam laikas. Esu taip auginus, bet Lb vargina toks griežtumas. Jei tik kas ne pagal planą, viskas greit griūna. Su mažaisiais daugiau mažiau jo nebeliko. Nebent vakarais einam panašiu metu miegoti. O seip būdavo ir pavakaroji, kol mažytė visai maža buvo ir nagus susitvarkyti važiuodavau, ir reikalus susitvarkydavau, apsipirkti eidavau ir dar n visko. Neturėjom griežtos dienotvarkės, nes daug visokių reikalų man būdavo. Žinoma vaikui geriausia būtų namie, su mama ir be jokių didelių veiklų ir kelionių, tačiau ne visada gaunasi.
fenix parašė:
Jūsų požiūris, kad vaikai yra problema, yra švelniai keistas. Dauguma šeimų vaikus turi nes jų nori, ir visai nepergyvena dėl šiektiek, ar netgi smarkiai, pasikeitu…
Ir aš net grįžau tema atgal pažiūrėti ar mamos, kurios tenkino savo vaikų poreikius laiku, kur nors rašė, kad vaikai joms yra problema. Man vaikas -tai didelis džiaugsmas ir net su juo ant rankų galiu daryti tai, kas man patinka. Tik skirtumas toks, kad ne bet kada tai galiu datyti, o atsižvelgusi į vaiko valgymo ir miegojimo grafiką. Ir džiaugsmas didžiulis, kad auga laimingas vaikas.
16 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai