2019.02.04 12:18 (prieš 7 m.)
O kas pasakė,kad blogai yra įsivaizduoti ir norėti?jūs visos geriau žinote kaip jai bus,bet tik ne ji turi teisę pasisaikyti kaip ji planuoja daryti,nes pagal jus tai jai ir nelaikas jų tūrėti ir ji nieko nesupranta ir .t.t Teisingai pasakė jeigu jūs nesugebėjote nereiškia ,kad jai ir nepavyks ir manau vabaliuke nekalba apie režimą kaip kariuomenėje 8:00 keltis 10:00 valgyt 11:00 į lauką ir tegu dangus sugriūna taip ir bus.Tiesiog ji galvoja vaiką augins kitokiu supratimu (kaip kažkuri mamytė pasakė ,guli lovytėje kaip kalėjime, gaila) tai jai nebus gaila,nes jai tai ne kalėjimas,o vaiko erdvė.Ir jūsų visi oj kaip damtys dygs kas bis,o kas tas bus.Žinote netūrėjo mano dukra pilvo dieglių,nepajutau nė vieno dantuko dygimo,nereagavo nė į vieną skiepą.Bet tūrėjom klubų fisplaziją,tuo tarpu kai mamos pakeisdavo pampersą miegančiam vaikuičiui aš tūrėjau nuimti pagalvėlę,kuri segas lupučkom ant visų namų ir mano mergaitės akys iškart stačios ir kol ją užliūliuodavau būdavo ir dvi valandos praeidavo.Todėl nei viena negali teisti ir nuspręsti,galite tik pasidalinti savo patirtimi.O vaikai maži egoistai ir jie mus bando,mūsų kantrybę ir beabejo būna silpnumo akimirkų kaip galbūt suspaudžia širdį ir numoji ranka,tiek tos tegu šį kart mes praleisime tai kas buvo suplanuota.Irkad jos noras tūrėti tam tikrą režimą,būti ne tik mama,bet ir moterimi,tūrėti toliau pasimatymus su vyru,būti susitvarkančia moterim,rasti laiko dar kažkam,tūrėti galimybę auklej,nedaro jos kvaila,nesuprantančia gyvenimo ir kokie vaikai yra.Ji yra tas žmogus kuris mato kitaip,gal ji buvo auginama tam tikroje tvarkoje.Auginau ir aš dukrą griežtai tūrėjome ir mes tvarką kurios laikėmės (kai pvz:kitos nesilaiko taisyklės,vaikeli maitinti kas tris valandas,su mąstymu oj nevirgdysiu juk nori ir nusispjauti į tas taisykles juk gaila) o pas mane ji buvo ir buvo liuks,žinojau kada turi valgyti,žinau ką tatp to laiko galim nuveikt ar po to.Ir taip kartais galvodavau per griežtai gal aš čia,nu kodėl taip padariau.Bet dabar didžiuojuosi savo dukra,kuri yra be galo išauklėta,kulturinga ir kartais pasako :mama atsimenu kaip mane vertei daryta ta at ana,kaip pykau,bet dabar galvoju ačiū,taip aš išmokau.Taip kad laikytos tam tikro režimo auklėjimo nėra blogai,o jeigu jums neišėjo ir per mažai tūrėjote noro ir ryžto..čia tik jūsų istorija