Agnum parašė:
Ačiū už linkėjimus![]()
Tai vat čia ir blogiausia, kad jūs su kolegėm nieko nepaliekat tarp eilučių. Žavi…
Labai teisingai pasakyta
Agnum parašė:
Ačiū už linkėjimus![]()
Tai vat čia ir blogiausia, kad jūs su kolegėm nieko nepaliekat tarp eilučių. Žavi…
Labai teisingai pasakyta
Tamstta parašė:
Prasom.
Siaip gana retai rasau viesuose postuose, nes del veliavuotoju ta padaryti gana su…
Neseniai viename veikale perskaičiau labai gerą frazę "diskusija gimti gali tik ten, kur abi šalys abejoja savo teismu, kitaip tai tiesiog dviejų žmonių monologai".
Ir dar "kai kažkas papasakoja kažką kas prieštarauja mano turimom žiniom, pirmiausia turi kilti smalsumas praplėsti akiratį ir įvertinti galimybes". Vertimai iš anglų gali būti tokie +- bet esmė manau aiški
Agnum parašė:
Neseniai viename veikale perskaičiau labai gerą frazę "diskusija gimti gali tik ten, kur abi šalys abejoja savo teismu, kitaip tai tiesiog dviejų žmonių monologai".…
Labai aciu uz varga, taciau as priimu faktus ir moksliniais tyrimais pagristus straipsnius - tada galiu plesti akirati ir susidometi
Jei 3-4 sav nestuma butu galima aptikti kiekvienai - manau tai butu parasyta visose rekomendacijose, o kol taip nera rekomenduojama echoskopijai atvykti ne anksciau kaip pora savaiciu nuo turejusiu buti mm, t.y. ne anksciau 6-7 sav.
Sonnenschein92 parašė:
Ne tai zinoma! Pis***s ir po to darykimes abortus kas cia tokio! Juk smagu taip gyventi ane?
Jus cia, kaip grybas po lietaus 😂
Sonnenschein92 parašė:
Ar skaitete, kokiomis aplinkybemis moteris pastojo? Jie saugojosi, bet visko buna su tom apsaugom. Tuomet isgere extra kt, kad tikrai nepastotu, bet jau buvo per velu, tad Jusu komentaras cia visai ne i tema. O jeigu Jums atrodo, kad lovos reikalai skirti tik vaiku gamybai, tai permastykit is naujo.
B.I.T.Ė. parašė:
Uoj nebejuokinkit 😂😂 aš nebandau įrodyt, kad jum 5savaitės, tai gal paskaitykit taip kaip rašau - Jums ne keturios savaitės, o keturios savaitės ir 5 dienos. Kas yr…
Nu ar aš rekomenduoju?
Tai gi jūsų komanda čia narę vos ne melage apšaukė, kad jai matė
Nutylėjau n+ kartų kai jūs skleidžiat netikslią info, nu o čia užsimaniau apgint puolamą narę. Dabar turiu įrodinėt, kad ne žirafa
Visada yra geriau eiti vėliau negu anksčiau. Bet jūs teigėt, kad NEĮMANOMA pamatyti, tai tik pasakiau, kad įmanoma.
Agnum parašė:
O tu Dieve manoKiek buvo tą dieną aš nežinau nes tą dieną nesidariau
na jau ir šaltinį parodžiau kitą, ne tik savo subjektyvią nuomonę. Nu gal jau s…
Tikrai, kad Dieve mano
Manau nei reikia nei pavyks itikint jusu tiesas, bet net neabejoju, kad atsiras tokiu, kurios patikes
Vis neatsakot i mano klausima - ar parase gydytoja jums aiskia diagnoze?
Agnum parašė:
Nu ar aš rekomenduoju?Tai gi jūsų komanda čia narę vos ne melage apšaukė, kad jai matė
Nutylėjau n+ kartų kai jūs skleidžiat netikslią info, nu o čia užsim…
Smarkiai apšaukė?
Visad žmogus supranta taip kaip perskaito pats. Nemanau, kad čia kažkuri dėl jūsų iliuzijų pasiruošę rėkti 🙂
Tamstta parašė:
Nors ir ne jūsų reikalas, bet galiu pasakyti, kad ėjau pas gydytoją jos budėjimo ligoninėje metu, jokių dokumentų nepildėme.
Ir kiti šaltiniai neįtikino? Ir sakot diskutuot mėgstat
Man atrodo mėgstat būti visada teisi ir nemokat pripažinti, kad kartais suklystat
Bendras mano planavimo stažas vasarą bus 15 metų. Patikėkit jau žinių ir patirčių su nėštumais prikaupiau daugiau negu man reikia
ir niekada nežinau iki galo ar esu teisi vienu ar kitu klausimu.
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai