Agnum parašė:
Įdomus faktas, kurį man pasakė R. Ž. Paskutinio skatinimo metu. Ov testai vėluoja maždaug 20 h. Nes į šlapimą lh išsiskiria vėliau nei į kraują.
Tai taip išeina, kad jau pavėlavom?
ir kas keisčiausia, kad šiandien tik 9cd 🤔
Agnum parašė:
Įdomus faktas, kurį man pasakė R. Ž. Paskutinio skatinimo metu. Ov testai vėluoja maždaug 20 h. Nes į šlapimą lh išsiskiria vėliau nei į kraują.
Tai taip išeina, kad jau pavėlavom?
ir kas keisčiausia, kad šiandien tik 9cd 🤔
Baby parašė:
Tai taip išeina, kad jau pavėlavom?ir kas keisčiausia, kad šiandien tik 9cd 🤔
Nepavelavot, testas dar tik bus teigiamas, tad pats laikas darbuodis pradet jei dar nepradejot
Sveikos, pas mane tokia įdomi situacija. Nesaugus lytiniai santykiai buvo praeito mėnesio 15;16 ciklo dienom, tai jau po ovuliacijos, ši mėnesį buvo 13;14 ciklo dienom, kai turėjo buvo vaisingos dienos. Jau iki to laiko jausdavau maudima, padidėjusi pilvo apimtis, krutine, kartais susvaigsta galva tiesiog sedint. Praeita ciklą mėnesinės atėjo keliom dienom veliau, o ši menesi turėti būti už kelių dienų. Ciklas kaip ir reguliarus, kas 28 dienas, vadinasi ovuliacija būna 14 diena. Dar kas keista, kad iš niekur nieko lakstau į WC, buvo užkietėje viduriai, duria šonus ties dubens kaulais ir kur gimda. Prieš keletą dienu pavalgius ir isgerus kavos buvau lauke, jaučiausi normaliai, tik nuėjau į parduotuvę su drauge, iš karto supykino ir islekiau į tualetą išsivemti. Dažnokai pykina rytais. Šiandien dariau Rapipreg testą, nieko dar nerodo (šiandien 23 CD). Šeimos daktarei papasakojau simptomus, kad supykino ir panašiai, tai pirmas klausimas buvo gal laukiuosi. Pas ginekologe uzsirasiau kovo 12 dienai. Ką jūs manote, galėčiau būti nėščia?
Dianecija parašė:
Sveikos, pas mane tokia įdomi situacija. Nesaugus lytiniai santykiai buvo praeito mėnesio 15;16 ciklo dienom, tai jau po ovuliacijos, ši mėnesį buvo 13;14 ciklo die…
As manau jai simptomai del nestumo,tai jie neatsirastu be hcg,o jei hcg gaminasi tai ir nt kazka rodytu🤷♀️
Sveikos, pas mane tokia įdomi situacija. Nesaugus lytiniai santykiai NLA buvo praeito mėnesio 15;16 ciklo dienom, tai jau po ovuliacijos, o šį mėnesį buvo 13;14 ciklo dienom, kai turėjo buvo vaisingos dienos ir ovuliacija.Jau iki to laiko jausdavau maudima, padidėjusi pilvo apimtis, krutine, kartais susvaigsta galva tiesiog sedint. Praeita ciklą mėnesinės atėjo keliom dienom veliau, o ši menesi turėti būti už kelių dienų. Ciklas kaip ir reguliarus, kas 28 dienas, vadinasi ovuliacija būna 14 diena. Dar kas keista, kad iš niekur nieko lakstau į WC, buvo užkietėje viduriai, duria šonus ties dubens kaulais ir kur gimda. Prieš keletą dienu pavalgius ir isgerus kavos buvau lauke, jaučiausi normaliai, tik nuėjau į parduotuvę su drauge, iš karto supykino ir islekiau į tualetą išsivemti. Dažnokai pykina rytais. Šiandien dariau Rapipreg testą, nieko dar nerodo (šiandien 23 CD). Šeimos daktarei papasakojau simptomus, kad supykino ir panašiai, tai pirmas klausimas buvo gal laukiuosi. Pas ginekologe uzsirasiau kovo 12 dienai. Ką jūs manote, galėčiau būti nėščia?
Piewa parašė:
Nepavelavot, testas dar tik bus teigiamas, tad pats laikas darbuodis pradet jei dar nepradejot![]()
Viskas, vyrą tuomet čiumpu 😁
L.A.P.Ė. parašė:
As manau jai simptomai del nestumo,tai jie neatsirastu be hcg,o jei hcg gaminasi tai ir nt kazka rodytu🤷♀️
O gal pastot galėjau ši menesi ir dar testas nerodo...
Dianecija parašė:
Tai as ir sakau,jei paastojot tai gaminasi hcg,o jei jau hcg gaminasi toks ,kad net pykina ir pan ,tai mano manymu nt bent vaiduokli rodytu,as tos nuomones, kad pirma atsiranda nestumas ir tik paskui simptomai,o ne atvirksciai,bet cia tik mano nuomone..yra tokiu kurios iskart po menesiniu jaucia kad pstojo tai as nzn🤷♀️
Dianecija parašė:
Tai jei jau jaučiat tiek simptomų nuo kažko jie turi būt, ar ne?
Turbūt nuo augančio hcg ir prg?
Tai ir testai jau rodys
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai