Rūtelėlė parašė:
apie ką tu čia kalbi?tavo mintys labai padrikos ir sunku sprasti tavo pasisakymus aplamai..
nes tu net nesugebejai vaiko pamaotinti savo pieneliu...
Rūtelėlė parašė:
apie ką tu čia kalbi?tavo mintys labai padrikos ir sunku sprasti tavo pasisakymus aplamai..
vilko dukra parašė:
- MAMUKAS - parašė:
tai vyras savus poreikius tenkina, o ne pieno reikalaujarado ka lygint..cia kaip merga 20-40 metu prie papu glaustosi, tai..berasant mintis..va is kur tos lesbi…
o pienas nera vaiko poreikis? vaiko porekis menkesnis nei vyro?
vilko dukra parašė:
taip maitinau iki 2 netu irdaugiau? ir ka? tau pavydas nes tum nesugebejai taipmaitinti?
oi..matau hormonai ponia veikia..nurimk..jau pavydo sitoj vietoj tikrai nera..maitink ar 2 dienas ar 10 metu..nu man dzindzilin
jau tau tai tikrai nepasakosiu, kodel nemaitinau ilgiau nei puse metu..matosi, kad truksta tamstai kazko..nors, velgi nurasyciau antram nestumui.. ir su vyru gal apsipykus, kad pikciurna siandien
vilko dukra parašė:
tu tik ziurek,kad sugebetum antra ismaitint..
vilko dukra parašė:
iš kur tau žinot ar aš maitinau ar ne? gal man dabar, būtent šiuo metu, vaikas žinda?
kokia tu aiškiaregė, klausyk
- MAMUKAS - parašė:
oi..matau hormonai ponia veikia..nurimk..jau pavydo sitoj vietoj tikrai nera..maitink ar 2 dienas ar 10 metu..nu man dzindzilin![]()
![]()
o tu isvis pikta nes nezinai kas yra maitinimas mp. todel as tau atleidziu....
dayaNuray parašė:
o pienas nera vaiko poreikis? vaiko porekis menkesnis nei vyro?
vaiko 20-40metu ir vyro tokio pat amziaus?
VUALIA, maitinkit vaikus iki kol kojas uzversit, jei tik jums ir jusu vaikams turintiems jau savus vaikus bus nuo to geriau..
Meadow parašė:
tu tik ziurek,kad sugebetum antra ismaitint..
maityinsiu taip pat kaip ir pirma maitinau. ir tikrai neverksiu, kad pas mane pieno nera
Rūtelėlė parašė:
iš kur tau žinot ar aš maitinau ar ne? gal man dabar, būtent šiuo metu, vaikas žinda?kokia tu aiškiaregė, klausyk
![]()
paprasyk,paburs tau
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai